Πολιτική

Το ωράριο λειτουργίας των γραφείων των ΑΝΕΛ στην πόλη του Κιλκίς

Η συντονιστιική επιτροπή Κιλκίς των Ανεξάρτητων Ελλήνων δημοσιοποιήθηκε το ωράριο λειτουργίας των γραφείων τους στο Κιλκίς γιά το κοινό.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η συντονιστική επιτροπή, οι πολιτευτές και τα μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θέλοντας να είμαστε συμμέτοχοι στην ανάπτυξη της Ελλάδας και ειδικότερα του Κιλκίς, ενημερώνουμε ότι τα γραφεία μας, που βρίσκονται Πόντου 1 στον πρώτο όροφο, έως τις 2 μετά το μεσημέρι από την Δευτέρα έως την Παρασκευή ενώ κάθε Τετάρτη απόγευμα θα παρίστανται όλα τα στελέχη μας γιά να βοηθήσουμε σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Και γιά όσους εργάζονται τα πρωινά κάθε Τριτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ γιά να διαμορφώσουμε από κοινού το μέλλον της χώρας, εστιάζοντας στον άνθρωπο και βάζοντας τα θεμέλια γιά την ανάπτυξη του Κιλκίς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]