Πολιτική

Τα ονόματα « που κλείδωσαν » για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιώργος Γεωργαντάς παραμένει μία μέρα πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο, ο μόνος σίγουρος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κιλκίς, με πιθανούς υποψηφίους τον πρώην βουλευτή Θόδωρο Πασσαλίδη, και την Λένα Παπαδοπούλου ελεύθερη επαγγελματία και πρώην υποψήφια με τον δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Σισμανίδη στο δήμο Κιλκίς και τον Δημήτρη Ιωακειμίδη καθηγητή και πρώην πρόεδρο της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς ή σε διαφορετικη περίπτωση μέχρι τελευταία στιγμή αναμένεται να πάρει την θέση του ο Σούλης Καζαντζίδης.

Παραμένει στην επικαιρότητα το όνομα του πρώην δημάρχου Κιλκίς Βαγγέλη Μπαλάσκα, που είχε θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος νωρίς και αναμένει την συσστρατευσή του στο ψηφοδέλτιο μέχρι τη τελευταία στιγμή.

Τελικά απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας της Αναστασίας Ιωακειμίδου και του Κώστα Γιαννόπουλου.

Δεν συμμετέχει στις εκλογές η Α.ΣωτηριάδουΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ
Δεν συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου το μέλος της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ και υπεύθυνη του τομέα πολιτισμού Αναστασία (Νατάσα) Σωτηριάδου.
Αυτό διευκρινίζει η ίδια, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που την έφεραν ως υποψήφια γιά την στελέχωση του τοπικού ψηφοδελτίου της ΝΔ.
Στην σχετική έγγραφη δήλωσή της η ιστορικός, δημοσιογράφος και πρώην υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος αναφέρει τα εξής:
«Στον δρόμο για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και καθώς πλήθος δημοσιευμάτων φέρουν το όνομα μου ως ένα απο αυτά που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Κιλκίς, οφείλω να αποσαφηνίσω την στάση μου.
Από την πρώτη στιγμή που προκυρήχθηκαν οι εκλογές δέχθηκα απο την κεντρική διοίκηση της ΝΔ , αλλα και από τα τοπικά όργανα του κόμματος την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του νομού Κιλκίς.
Προσωπικοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν να απαντήσω θετικά.
Άλλωστε, πιστεύω -και το έχω αποδείξει- ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτές τις καταστάσεις ως “σκαλοπάτι” προσωπικής ανέλιξης και ότι επιβάλλονται ώριμες συνθήκες, ώστε να μπορούν να αποδώσουν μόνο θετικά αποτελέσματα προς όφελος των συμπολιτών μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την κεντρική διοίκηση της ΝΔ αλλά και την ΝΟ.Δ.Ε Κιλκις της ΝΔ για την πρόταση αλλά και για την επιμονή (ίσως και υπομονή) που έδειξαν.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους φίλους σε όλη την επικράτεια του νομού για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπο μου μέσα από την προτροπή τους για την συνέχιση της ενασχόλησης μου με τα κοινά αλλά και την στήριξη σε κάθε πολιτική μου επιλογή.
Τέλος, θέλω να επισημάνω πως δηλώνω παρούσα και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Θα είμαι όπως πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα , ειδικά αυτού του κρίσιμου αγώνα, και θα συνεχίσω να μάχομαι για τα ιδανικά μου με σκοπό την νίκη της Πατρίδας μας. Διότι με την Ελλάδα και τα παιδιά της…ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα