Κοινωνία

Εκστρατεία προσφοράς από την ΟΝΝΕΔ Κιλκίς γιά τις πολύτεκνες οικογένειες

Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα» της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. που συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά φέτος, με θέμα την προσφορά σε πολύτεκνες οικογένειες, η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, συγκεντρώνει ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον σύλλογο πολυτέκνων νομού Κιλκίς στον οποίο θα προσφερθούν τα είδη που θα συλλεγούν.
«…Οι πολύτεκνες οικογένειες που στο παρελθόν αποτελούσαν τον «πυρήνα» του κοινωνικού ιστού, είναι σήμερα οι μόνες που μπορούν βοηθήσουν στη λύση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας. Σε αυτή την δύσκολη κοινωνική συγκυρία, στεκόμαστε δίπλα σε αυτές τις οικογένειες που χρειάζονται τη βοήθεια μας.
Η φετινή διοργάνωση ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31.12.13 με ένα χριστουγεννιάτικο δρώμενο προσφοράς στο οποίο προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν, την Παραμονή των Χριστουγέννων στην κεντρική πλατεία της Αξιούπολης και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο πεζοδρομημένο τμήμα της οδού της 25ης Μαρτίου στο Κιλκίς. Θα χαρούμε να μας φέρετε τρόφιμα, είδη ρουχισμού και παιχνίδια ή βιβλία και να ενισχύσετε τη προσπάθεια μας. Επίσης θα μοιράζουμε συμβολικά δωράκια σε όλους τους μικρούς μας φίλους. Η δράση αυτή είναι ενταγμένη στην κοινωνική πρωτοβουλία «Στηρίζω» στην οποία συμμετέχουν η ΝΔ, η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Η δράση υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα www.xmassmiles.gr στην οποία υπάρχει διαθέσιμη κατάσταση με τα είδη που συλλέγουμε συγκεντρωτικά ανά την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα στάδια ολοκλήρωσης της προσπάθειας.
Καλούμε λοιπόν, όλους όσους έχουν την δυνατότητα, να συνεισφέρουν δωρίζοντας αγαθά αλλά κυρίως διαδίδοντας την προσπάθεια με κάθε μέσο, ώστε να βοηθήσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα τα παιδιά να χαμογελάσουν».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα