Πολιτική

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: «Κάθε ημέρα πρέπει να είμαστε άνθρωποι»

Από την ΟΝΝΕΔ Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Η ημέρα ανθρώπινης αλληλεγγύης καθιερώθηκε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2005, με την σκέψη ότι η αλληλεγγύη είναι μία θεμελιώδης και παγκόσμια αξία, που θα οφείλουμε να διέπει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων τον 21ο αιώνα.

Τιμάμε αυτές τις αξίες.

Στο πλαίσιο λοιπόν της διευθνούς ημέρας ανθρώπινης αλληλεγγύης, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, ως ΟΝΝΕΔ Κιλκίς επισκεφθήκαμε το κέντρο κοινωνικής στήριξης της πόλης μας, επικοινωνήσαμε με τους υπευθύνους, ενημερωθήκαμε για την σπουδαία δράση του κέντρου, ξεναγηθήκαμε στους άρτιους χώρους του, δώσαμε δώρα στα παιδιά και στους ενηλίκους, μα και υλικά πρώτης ανάγκης.

Κάθε ημέρα πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Μα αυτές τις γιορτινές ημέρες οφείλουμε να θυμόμαστε λίγο παραπάνω τα άτομα εκείνα που μας έχουν παραπάνω ανάγκη. Με την σκέψη πως η προσφορά, σε όσους το έχουν ανάγκη, δεν πρέπει να περιορίζεται στις γιορτές, αλλά να είναι διαρκής, ακολουθούμε την σειρά φιλανθρωπικών δράσεων με τίτλο «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ».

Σκοπός μας να περιοριστεί, έστω λίγο, ο πόνος αυτής της εποχής και να κάνουμε τους ανθρώπους, που βιώνουν πιο σκληρά από άλλους την κρίση, να νιώσουν πως δεν είναι μόνοι!

Ως νέοι άνθρωποι έχουμε την πεποίθηση ότι παρά την εποχή που διανύουμε, κανένα παιδί δεν πρέπει να στερείται τη χαρά, κανένας άνθρωπος την εορταστική θαλπωρή».

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα