Αθλητισμός

Η ΟΧΕ κήρυξε λήξη των πρωταθλημάτων

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, η ομοσπονδία χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) κήρυξε λήξασα την φετινή περίοδο των πρωταθλημάτων εθνικών κατηγοριών.

Έτσι, δόθηκε τέλος σε μιάν εκκρεμότητα, που ταλάνιζε όλες τις ομάδες εξ αιτίας των μέτρων κατά της διάδοσης της πανδημίας, στα οποία συμπεριλαμβανόταν η αναστολή όχι μόνο κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας αλλά και αυτής ακόμη της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η τελευταία σοβαρή εκκρεμότητα, που απομένει, είναι η αναδιάρθρωση και οριστική μορφή των εθνικών κατηγοριών εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ώστε οι σύλλογοι, τα “χέρια” των οποίων είναι ακόμη “δεμένα”, να προχωρήσουν στον σχεδιασμό, προγραμματισμό και προετοιμασία των ομάδων τους γι’ αυτήν και, στο πλαίσιο αυτών, να προβούν στις όποιες μετεγγραφικές κινήσεις.

Προς το παρόν τόσο ο Αλέξανδρος Αξιούπολης (τέταρτος) και ο ΓΑΣ Κιλκίς (έβδομος) στον βόρειο όμιλο της α2 εθνικής κατηγορίας όσο και ο ΑΜΣ “Πόντιοι Κιλκίς ’89” (δεύτερος) στον ε΄ όμιλο της β΄ εθνικής κατηγορίας περιορίζονται σε διεξαγωγή προπονήσεων, ώστε απλώς να διατηρηθεί η συνοχή των ομάδων τους πριν την καθιερωμένη θερινή διακοπή δραστηριότητας, και σε επαφές γιά λειτουργικά και διοικητικά θέματα.

Η ΟΧΕ αναμένεται να προβεί στην αναδιοργάνωση των κατηγοριών εντός των αμέσως προσεχών ημερών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]