Γενικά

Ομιλητής σε κορυφαίο παγκόσμιο συνέδριο στο Λας Βέγκας ο Κιλκισιώτης Λ.Τυρεκίδης

Ο Κιλκισιώτης Λάζαρος Τυρεκίδης έχει προσκληθεί να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στο παγκόσμιο συνέδριο μάρκετινγκ «Marketing Sherpa Summit» στο ξενοδοχείο «Μπελλάτζο» του Λας Βέγκας. Το συνέδριο θα διαρκέσει τρεις μέρες από τις 22 έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2016 και θα συμμετάσχουν στελέχη επιχειρήσεων και ομιλητές από όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας τεχνικές και επιτυχημένες στρατηγικές στο χώρο του διαδικτυακού μάρκετιν. Ο Λάζαρος Τυρεκίδης θα πραγματοποιήσει την ομιλία του την Τρίτη 23.2.16.
ΤΥΡΕΚΙΔΗΣ
Ο κ. Τυρεκίδης είναι διευθυντής του τμήματος διαδικτυακού μάρκετιν στην εταιρεία «Metropolis International» στο Λονδίνο. Η εταιρεία με προσωπικό 350 ατόμων και επτά διαφορετικά γραφεία σε Αγγλία και Νέα Υόρκη, δραστηριοποιείται στον τομέα μέσων ενημέρωσης.
Την επιτυχημένη του επιχειρηματική πορεία θα παρουσιάσει τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, αναλύοντας τις στρατηγικές που εφάρμοσε και οδήγησε σε αύξηση 8% των εσόδων της εταιρίας μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα μηνών.

Η συμμετοχή του σε αυτό συνιστά μία μεγάλη επιτυχία καθώς θα βρίσκεται σε ένα από τα σημαντικοτερα συνέδρια μάρκετιν σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα σε 37 διακεκριμένους ομιλητές μεταξύ των οποίων, ένας υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης, ένας «μπεστ σέλλερ» συγγραφέας των «Τάιμς» της Ν.Υόρκης, ένας καθηγητής του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και πολλά άλλα διευθυντικά στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων.
Ο Λάζαρος Τυρεκίδης κατάγεται από τον Καμπάνη και τα τελευταία πέντε χρόνια ζη και εργάζεται στο Λονδίνο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]