Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Γιά την γεωργία

Ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς παρέστη το Σάββατο 13.6.15 μετά από πρόσκληση της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και τον ιστότοπο pelop.gr, στο τρίτο διεθνές συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο, με θέμα «Αναπτυξιακές προοπτικές για τη Δυτική Ελλάδα».

Ο κ. Γεωργαντάς ήταν ομιλητής στην πρώτη συνεδρία με θέμα «Η γεωργία στην Π.Δ.Ε.: Νέα πραγματικότητα και στρατηγικές επιλογές». Αντικείμενο της συνεδρίας και της συζήτησης που ακολούθησε, υπήρξαν η προώθηση της τοπικής παραγωγής και η ανάδειξη καλών πρακτικών για την επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]