Αθλητισμός

Οι ομάδες της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού σε Καστοριά και Φλώρινα

Σε αγωνιστικές εκδηλώσεις σε Καστοριά και Φλώρινα έλαβε μέρος, ύστερα από σχετικές προσκλήσεις, η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο 2 και 3.5.15.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
«….Η εκδρομή σε Καστοριά και Φλώρινα το σαββατοκύριακο 2 και 3.5.15 θα μείνει σε όλα τα στελέχη της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού αξέχαστη. Ηταν η πρώτη φορά που η σχολη διοργάνωσε διήμερη αποστολή σε αυτές τις πανέμορφες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας. Μια αποστολή με περισσότερα από εκατό άτομα, παιδιά, γονείς, προπονητές και υπευθύνους, που δείχνουν την δυναμική του «φυτωριου» του Κιλκισιακού.
Την πρώτη ημέρα βρεθήκαμε στην Κορησό της Καστοριάς για αγώνες με την τοπική ομάδα, και τον Α.Ο. «Κάστωρ». Η ομάδα παίδων του Παύλου Μπάπκα ηττήθηκε με 2-0 από την Κορησό, και νίκησε με 1-0 τον Κάστορα.
Οι προπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη επιβλήθηκαν με 2-0 της Κορησού και 3-1 του Κάστορα. Οι παμπαίδες με…προπονητή τον Ηλία Ζλατούδη (έχοντας πάρει τις κατάλληλες οδηγίες από τον Στάθη Πορφυρίδη) ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα 3-0 από τη Κορησό, όμως επιβλήθηκαν στην συνέχεια του Κάστορα με 1-0.
Οι μικροί παμπαίδες του Ζαφείρη Γιαννίδη έδειξαν πως αποτελούν ένα πολύ δυνατό σύνολο και νίκησαν 5-4 την Κορησό και 6-0 τον Κάστορα.
Το μεσημέρι η αποστολή έφτασε σε ξενοδοχείο λίγο έξω από την Καστοριά, την οποία επισκέφθηκε λίγο αργότερα, γνωρίζοντας τις ομορφιές της ομώνυμης λίμνης, παίρνοντας αναμνηστικά δώρα και διασκεδάζοντας στα καταστήματα της πόλης.
Το πρωί της δεύτερης ημέρας η «ακαδημία» αναχώρησε για την πόλη της Φλώρινας, εκεί όπου αντιμετώπισε σε φιλικούς αγώνες τις Ελπίδες.
Ήττα με 5-4 για τους παίδες, νίκη με 3-1 για τους προπαίδες, ήττα με 7-2 για τους παμπαίδες και νίκη με 13-3 για τους μικρούς παμπαίδες. Φυσικά και τα αποτελέσματα δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο, αφού τα παιδιά ευχαριστήθηκαν παιχνίδι και άλλα πολλά στις άψογες εγκαταστάσεις των Ελπίδων Φλώρινας.
Στην συνέχεια όλοι έκαναν βόλτα στην πόλη της Φλώρινας, για φαγητό, καφέ και φυσικά…. παγωτό για τους μικρούς παίκτες, με την αποστολή να επιστρέφει στο Κιλκίς το ίδιο βράδυ.
Οι υπεύθυνοι της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού και οι προπονητές, εξέφρασαν ευχαριστίες προς όλους τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή στην διήμερη εκδρομή και ήταν συνεχώς δίπλα στις ομάδες, προσφέροντας απλόχερα βοήθεια σε οτιδήποτε χρειάστηκε. Μόνο τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών μας καθ’όλη την διάρκεια του σαββατοκύριακου φτάνουν και περισσέυουν! Οι εκδρομές θα συνεχιστούν.
Οι παίκτες που έλαβαν μέρος είναι:
ΠΑΙΔΕΣ: Χατζικίδης, Σιμιτζής, Σ. Σιδηρόπουλος, Φασολάκος, Φιλιππίδης, Κουραλίδης, Μαλάνια, Μουρατίδης, Τσακαλοφίδης, Πουρσανίδης, Σέχου, Χατζηβασιλείου, Κελεσίδης, Πίσιος, Κουρτεσίδης, Σεφερίδης, Ζωσιμίδης.
ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ: Κοσμίδης, Καντίου, Βασιλειάδης, Μαυρέας, Σοφόπουλος, Πεχλιβανίδης, Πετρίδης, Καβατζικλής, Σαρηγιαννίδης, Παπουρτσής, Τσαχαλίδης, Μπάπκας, Παπαδόπουλος, Τσαρίδης, Μασμανίδης, Μουτζουρίδης, Λ. Σερεμετίδης, Παντελίδης, Κ. Γιατισάκης.
Παμπαίδες: Θ. Παπαδόπουλος, Δ. Παπαδόπουλος, Φρεγγίδης, Χατζής, Ξοπλίδης, Χ. Γιατισάκης, Ξενέλης, Εμμανουηλίδης, Α. Αλμασίδης, Γιαβασίδης, Καβατζικλής.
Μικροί παμπαίδες: Α. Σερεμετίδης, Δεμερτζής, Κυπρίτης, Μηλεούνης, Κούσης, Π. Σιδηρόπουλος, Γ. Αλμασίδης, Κ. Αλμασίδης, Σ. Κετσετζής, Μ. Κετσετζής, Μπερμπέρης».

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα