Οικονομία

Υψηλές διακρίσεις στον διαγωνισμό «Olymp Awards» γιά την «Λύκας» ΑΕ

Υψηλές διακρίσεις απέσπασε στον διαγωνισμό τροφίμων και ποτών «Olymp Awards» στον οποίο συμμετέσχε γιά πρώτη φορά και ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel της Αθήνας στις 27 και 28 Μαϊου υπό την αιγίδα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων του υπουργείου τουρισμού του ομίλο γιά την Unesco Πειραιώς και νήσων και της ένωσης Επτανησίων Ελλάδας η γαλακτοβιομηχανία της περιφερειακής ενότητάς μας, που εδρεύει στο Βαφειοχώρι, «Λύκας» ΑΕ.

Επιτυχίες, που συνοψίζονται με την κατάκτηση του χρυσού βραβείου στο τυρί «Κανέστρας», των αργυρών στο τυρί κατσικίσιο, και των χάλκινων γιά το τυρί κασέρι ΠΟΠ, το παραδοσιακό γιαούρτι αγελάδος και αριάνη ξινόγαλο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των βραβείων στα επτά.

Διακρίσεις που αποδεικνύουν, ότι η τοπική οικογενειακή επιχείρηση, που αποτελεί ένα από τα πιό δυναμικά και ανερχόμενα τα τελευταία χρόνια στοιχεία της τοπικής οικονομίας μας, όχι μόνον γνωρίζει τους δρόμους της καταξίωσης, αλλά γνωρίζει και να τους …προκαλεί βραβευόμενη!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]