Αθλητισμός

Σε “τροχιά” επιτυχιών και σταδιακής καταξίωσης “εισήλθε” ο σύλλογος “Ολυμπιακή Φλόγα” Κιλκίς

Σε “τροχιά” επιτυχιών και σταδιακής καταξίωσης στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής εισήλθε ο σύλλογος “Ολυμπιακή Φλόγα” Κιλκίς.

Γιά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα αναφέρονται στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο τα εξής:

“Με σπουδαίες εμφανίσεις και με αρκετά μετάλλια άνοιξε η αγωνιστική περίοδος γιά την Ολυμπιακή Φλόγα Κιλκίς. Συγκεκριμένα στην πρώτη φάση των κατηγοριών παγκορασιδων α΄ και β΄ η Ολυμπιακή Φλόγα κατέλαβε την τρίτη θέση ανάμεσα σε 14 σωματεία στο σύνθετο ομαδικό, στις παγκορασιδες β΄, ενώ αρκετά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλήτριες του σωματείου στο σύνθετο ατομικό και στα όργανα.

Την ομάδα, που κατέλαβε την τρίτη θέση, συγκροτούν οι 7χρονες Νεφέλη Βουλγαριδου, Ευθαλία Σαχπάζη, Δήμητρα Σκαρλάτου και οι 8χρονες Γεωργία Κατσούλα και Δέσποινα Νικολαΐδου.

Οι ατομικές διακρίσεις και επιτυχίες

Ειδικότερα, οι ατομικές διακρίσεις καιεπιτυχίες των εν λόγω αθλητριών έχουν ως εξής:

-Βουλγαρίδου Νεφέλη: 3η σύνθετο ατομικο, 3η ασκήσεις εδάφους, 2η άλμα, 3η δίζυγο,

-Σκαρλάτου Δήμητρα: 6η σύνθετο ατομικό, 8η δίζυγο, 7η δοκός

-Σαχπάζη Ευθαλία: 7η δοκό

Κατσούλα Γεωργία: 4η σύνθετο ατομικό, 5η άλμα, 2η δίζυγο, 5η δοκό, 3η δίζυγο

-Νικολαΐδου Δέσποινα: 7η σύνθετο ατομικό, 5η δ.ιζυγο, 7η έδαφος

Αξιοσημείωτες ήταν και οι επιδόσεις της Ολυμπιακής Φλόγας και στην κατηγορία παγκορασιδων α΄ καθώς η Σιδηροπουλου Παναγιώτα κατέλαβε την δεύτερη θέση στο σύνθετο ατομικό.

Αναλυτικά:

Σιδηροπουλου Παναγιώτα: 2η σύνθετο ατομικό, 3η άλμα, 2η διίζυγο, 2η δοκό, 1η έδαφος.

Μπαμπλέκη Σταυρούλα: 7η άλμα

Ανανιάδου Μαρία-Ελισάβετ: 8η δίζυγο, 4η δοκό

-Σβέρκου Θεοδώρα: 5η δίζυγο

Ο προπονητής του σωματείου Ευστάθιος Πορφυριδης δήλωσε σχετικώς:

“Αισιοδοξία γιά την συνέχεια”

“Η αγωνιστική μας δράση για το 2024 ξεκίνησε με πολύ καλές επιδώσεις. Η συμμετοχή στον αγώνα ήταν πολύ μεγάλη με πάνω από διακόσιες αθλήτριες και δεκατέσσερες ομάδες, και η τρίτη θέση στο ομαδικό μας γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη για την συνέχεια. Βεβαίως, είχαμε αρκετά μετάλλια και στο ατομικό αλλά και στα όργανα αλλά και καλές θέσεις στην οκτάδα, και είμαι ιδιαιτέρως ευχαριστημένος.

Κάποια λάθη, κυρίως ψυχολογίας, θα τα διορθώσουμε στον τελικό της Αλεξανδρούπολης, ώστε να προσπαθήσουμε να πάμε ακόμη πιό ψηλά.

Τέλος να ευχαριστήσω τους γονείς για την στήριξη στα παιδιά τους όλη την χρονιά.

Ο σύλλογος

Η Ολυμπιακή Φλόγα είναι σωματείο, το οποίο “καλλιεργεί” την ενόργανη γυμναστική, με έδρα το Κιλκίς, εγγεγραμμένο στην ομοσπονδία και στο μητρώο αθλητικών συλλόγων.

Προπονητής είναι ο Ευστάθιος Πορφυρίδης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστικη α΄ κατηγορίας ΓΓΑ, και πρώην αθλητής της ενόργανης γυμναστικής, με συνεργάτη του την Χριστίνα Τρικαλιώτη”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]