Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού γιά καύσιμα στο δήμο Κιλκίς

Με την κατάθεση και το άνοιγμα των προσφορών και τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής από την αρμόδια επιτροπή, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του δημόσιου ενιαίου μειοδοτικού διαγωνισμού του δήμου Κιλκίς γιά την προμήθεια υγρών καυσίμων, κόστους λίγο περισσοτέρου του 1.900.000 ευρώ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Το εν λόγω ποσό αφορά σε ένδεκα επί μέρους τμήματα, ήτοι σε όλα τα λιπαντικά, στα καύσιμα των δημοτικών ενοτήτων Κιλκίς, Χέρσου, Γαλλικού, Πικρολίμνης, Κρουσίων (Κρουσσών) και Δοϊράνης-Μουριών μαζί, στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς στις σχολικές επιτροπές των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης και στην κοινωφελή δημοτική επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ).

Πάντοτε σύμφωνα με τις προαναφερθείσες δημοσιογραφικές πληροφορίες, γιά τα λιπαντικά κατατέθηκαν έξη προσφορές και γιά τα καύσιμα όλων των προαναφερθέντων επί μέρους τμημάτων από μία.
Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων ορίσθηκε η Δευτέρα 17.11.14, ενώ εν συνεχεία η επιτροπή του διαγωνισμού θα ανοίξει τους φακέλλους, θα εξετάσει τόσο την οικονομική όσο και την τεχνική πλευρά κάθε πρότασης και τελος θα προβεί στην κατακύρωση, κάτι που αναμένεται εντός των αμέσως επομένων ημερών.

Δεδομένου δε, ότι το ποσό υπερβαίνει το όριο των 500.000 ευρώ, γιά την εξέταση και έγκριση ή μη των προτάσεων από το Ελεγκτικό Συμβούλιο Κιλκίς, την απόφαση γιά έγκριση του ή μη θα την λάβει το κεντρικό Ελεγκτικό Συμβούλιο, στην Αθήνα.
Η εν λόγω απόφαση αναμένεται να ληφθεί και να γνωστοποιηθεί εντός ενός μηνός.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]