Γενικά

Όλοι ενωμένοι στο νοσοκομείο Κιλκίς στην «μάχη» με τον νέο κορωνοϊό»

Από την διοίκηση του γενικού νοσοκομείο Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το γενικό νοσοκομείο Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες, ότι έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και βρίσκεται σε ετοιμότητα για την παροχή νοσηλείας σε ασθενείς, που διαγιγνώσκονται να νοσούν από τον ιό sars covid 19.

Η ομάδα των ιατρών της παθολογικής κλινικής έχει στελεχωθεί με ικανό και καταρτισμένο έμψυχο δυναμικό επιστημόνων, που, μαζί με το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, είναι έτοιμο να παρέχει τη φροντίδα και περίθαλψη που τυχόν απαιτηθεί σε ασθενείς που εμφανίζουν συμπτώματα του ιού, ενώ ταυτοχρόνως έχει γίνει μέριμνα γιά την προμήθεια και τον συνεχή εφοδιασμό του απαιτούμενου ιατρικού και ιατροτεχνικού εξοπλισμού για την αντιμετώπισή τους.

Σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχουν όλοι οι ιατροί, όλων των ειδικοτήτων, καθώς και όλο το έμψυχο δυναμικό του Γ.Ν. Κιλκίς, ώστε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.

Η διοίκηση του Γ.Ν. Κιλκίς εκφράζει τις ευχαριστίες της και συμπαρίσταται, τόσο εμπράκτως όσο και με ηθική υποστήριξη, στον αγώνα του ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού, που «μάχεται» καθημερινώς για την υγεία των συνανθρώπων μας, σε έναν «πόλεμο» που ο εχθρός απειλεί εν δυνάμει τον καθένα μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα