Όλα θετικά στην λειτουργία της οργάνωσης κατά το νέο συμβούλιο της ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ

Πολιτική /

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17.11.21 η πρώτη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς της ΝΔ υπό την νέα μορφή της, όπως αυτή προέκυψε από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, που διεξήχθησαν πριν ένα μήνα.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« … Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος υποδέχθηκε τα νέα στελέχη της ΝΔ σε νομαρχιακό επίπεδο και, αφοί τα καλωσόρισε, ευχήθηκε παράλληλα καλή επιτυχία στην καθεμία και τον καθένα που κατέχουν πλέον θέσεις ευθύνης της οργάνωσης ανά τομέα.

Ακολούθως, κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε αναλυτικώς ανά θέση και τομέα τα πρόσωπα, που έχουν ορισθεί (έχουν γνωστοποιηθεί με σχετικό δελτίο τύπου της διοικούσας επιτροπής τις προηγούμενες ημέρες), και γνωστοποιήθηκαν επίσης οι αρμοδιότητες που συνοδεύουν την κάθε θέση της ΔΕΠΠ ΝΔ με μόνο στόχο την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του κόμματος στο νομό Κιλκίς.

Στο δεύτερο θέμα της ημερησίας διάταξης παρουσιάσθηκε ο απολογισμός δράσεων και ενεργειών, που υλοποιήθηκαν την περασμένη τριετία. Γεγονός που κατέστησε την ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ εκ των κορυφαίων πανελληνίως σε λειτουργία, όπως άλλωστε έχει διατυπώσει πολλές φορές και η κεντρική διοίκηση του κόμματος.

Επόμενο θέμα η οικονομική κατάσταση, που παρουσιάζει η οργάνωση με στοιχεία και συγκριτικά δεδομένα. Η εικόνα ήταν θετική, καθώς διαπιστώθηκε από την παρουσίαση ότι δεν υφίσταται κανένα χρέος μη τακτοποιημένο και όλες οι όφειλες είναι τρέχοντα έξοδα που εξυπηρετούνται στην ώρα τους και εντός των σχετικών προθεσμιών.

Η δημιουργία τράπεζας αίματος της ΔΕΕΠ /ΝΔ με την διενέργεια εθελοντικών αιμοδοσιών σε Κιλκίς και Παιονία όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν και με ασφάλεια εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης αποτέλεσε θέμα τηςημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του συμβουλίου. Σε στενή συνεργασία με τα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού και με άλλους φορείς της Πολιτείας θα υπάρξει ο απαιτούμενος σχεδιασμός, γιά να γίνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να υπάρξει πολύ γρήγορα μία τράπεζα αίματος ικανή να βοηθήσει τον συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη.

Στο θέμα αυτό και στο σκέλος του εθελοντισμού, τομέα που έχει καθορίσει και ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης συζητήθηκε σε γενικές γραμμές (σε επόμενη συνεδρίαση θα καθορισθεί και θα αποφασισθεί το τελικό σχέδιο) ένα πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η ΔΕΕΠ/ ΝΔ με την νέα μορφή της με σειρά εθελοντικών παρεμβάσεων σε διάφορους τομείς (περιβάλλον, καθαριότητα και ανακύκληση, βοήθεια σε συσσίτια Εκκλησίας και κοινωφελών Ιδρυμάτων, στήριξη εθελοντικών ομάδων που ασχολούνται με διάφορα θέματα όπως υγείας, φυσικών φαινόμενων, ρουχισμοί και ειδών διατροφής κ.α.).

Ακολούθησε εκτενής διάλογος και συζήτηση επί θεμάτων επικαιρότητας με προεξάρχοντα ζητήματα την πορεία εξέλιξης της πανδημίας άλλα και την οικονομική κρίση από την αύξηση των τιμών της ενεργείας.

Για την πανδημία συζητήθηκε η συνεχής προτροπή και η ενημέρωση της κοινής γνώμης για εντατικοποίηση των εμβολιασμών. Το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοίού, που αποτελεί το μοναδικό «όπλο» που προσφέρει η επιστήμη στην παγκόσμια κοινότητα και το οποίο παρέχει δωρεάν η ελληνική Πολιτεία σε όλους τους συμπατριώτες μας.

Στην συνεδρίαση παρόντες ήταν επίσης οι δυο νεοεκλεγέντες πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και Παιονίας Νίκος Τοπαλίδης και Σταύρος Γκουραμάνης αντιστοίχως και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς κ. Βασιλειαδης

Άξιο αναφοράς είναι, ότι πριν την έναρξη της συνεδρίασης, έγινε έλεγχος παραστατικών εμβολιασμoύ με την επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών και βεβαιώσεων όλων όσων συμμετέσχον στην πρώτη συνεδρίαση του συμβουλίου της ΔΕΕΠ Κιλκίς με την νέα του σύνθεση».

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: Να υπογραφεί άμεσα η ΚΥΑ για την παράταση των 4000 συμβασιούχων στην υγεία. Φτάνει πια ο εμπαιγμός!

Κοινή δήλωση των Γιώργου Φραγγίδη και Γιώργου Μουλκιώτη, υπεύθυνων κοινοβουλευτικών τομέων υγείας και εργασίας & κοινωνικών υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – […]

Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]