Αθλητισμός

Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του «Φάρμα Κουκάκη Κιλκίς Rally Cross»

Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar 2024, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου και το οποίο αναμένεται άκρως θεαματικό, χάρις τις δυνατότητες που διαθέτουν οι 22 οδηγοί, που δήλωσαν συμμετοχή, και θα αγωνιστούν κάτω από τις καυτές ακτίνες του ηλίου, ο οποίος όπως αναμένεται θα κάνει την εμφάνισή του υπέρλαμπρος, και θα δοκιμάσει μηχανές και οδηγούς.

Όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο ΧΩΜΑ Κιλκίς και ειδικότερα από τον τεχνικό διευθυντή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος «Φάρμα Κουκάκη Κιλκίς Rally Cross» Τάσο Αβραμίδη, η διαδρομή του αγώνα είναι απολύτως έτοιμη και πληροί όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες των προδιαγραφών ενός αγώνα Crosscar.

Σαφέστατα τίποτε δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των μελών του συλλόγου ΧΩΜΑ, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα στην κυριολεξία έχουν κάνει σπίτι τους το σημείο διεξαγωγής του αγώνα!

Η πίστα της Αργυρούπολης Κιλκίς, θεωρείται μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα, διαθέτει αρκετά ανισοϋψή επίπεδα γρήγορες πατημένες ευθείες, φουρκέτες, και άλλα τεχνικά σημεία που ανεβάζουν την αδρεναλίνη των οδηγών αγώνων Crosscar.

Οικοδεσπότης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλλά και των επισκεπτών στο διήήμερο αθλητικό γεγονός, ο δήμος Κιλκίς, ο οποίος κατέχει εξέχουσα θέση στο πεδίο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Κιλκίς, και επίτιμος πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Δημήτριος Κυριακίδης.

To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Cross είναι ενταγμένο και διεξάγεται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα “Ελευθέρια 2024”.

Η «Φάρμα Κουκάκη» χρυσός χορηγός του «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑKH KILKIS Rally Cross 2024» αποτελεί αρωγό σε όλες εκείνες τις δραστηριότητες που προβάλλουν και αναδεικνύουν την ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς.

Στόχος του ιδιοκτήτη της εταιρείας Θανάση Κουκάκη δεν είναι άλλος από τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας του Κιλκίς και την ανάδειξη όλης της περιοχής, ταυτόχρονα, με την αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Οι αξίες που υπάρχουν στο πλαίσιο λειτουργίας της «Φάρμα Κουκάκη» είναι αυτές της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας, οι οποίες στηρίζονται τόσο εντός εταιρείας, όσο και σε όλες τις διοργανώσεις, αξίες που τις στηρίζουμε μέσα στην εταιρεία αλλά και σε διοργανώσεις. Η στήριξή της «Φάρμα Κουκάκη» δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά μια έμπρακτη κίνηση η οποία συμβάλει ενεργά στην ανάδειξη του Κιλκίς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]