Κοινωνία

Οικονομική στήριξη δήμου Κιλκίς στο σύλλογο ψυχοσωματικά αναπήρων

Ο δήμος Κιλκίς και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με ειδικές ανάγκες της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) συμμετείχαν ως συνδιοργανωτές στη συναυλία αλληλεγγύης που έδωσε αφιλοκερδώς το συγκρότημα ”Χαϊνηδες” στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου στις 9 Ιουλίου για την ενίσχυση των σκοπών του κοινωνικού ιατρείου – φαρμακείου Κιλκίς.

Με πρόταση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη και κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο του φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Δημήτρη Αγαθόπουλο, ένα σεβαστό μέρος των εσόδων της συναυλίας διατέθηκε από το Δήμο Κιλκίς στο Σύλλογο Ψυχοσωματικά Αναπήρων ν. Κιλκίς προκειμένου να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες του εν λόγω Συλλόγου.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας Δημήτρης Τσαντάκης και η πρόεδρος της ΚΔΕΚ Χρυσή Σοφού εκπροσώπησαν τη δημοτική αρχή σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου για τα διατεθέντα έσοδα της συναυλίας παρουσία της ταμία του συλλόγου ψυχοσωματικά αναπήρων νομού Κιλκίς Σοφίας Κοβλακίδου και του κ. Αγαθόπουλου.

Παράλληλα ενημερώθηκαν περαιτέρω για την κοινωνική δράση που αναπτύσσει το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Κιλκίς, το οποίο με την οικονομική υποστήριξη του δήμου Κιλκίς και με εθελοντική δομή 26 γιατρών, 5 φαρμακοποιών και 40 πολιτών, εξυπηρετεί περίπου 350 πολίτες του δήμου Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα