Οικονομία

Επιτυχής η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην 86η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Κιλκίς στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την ανάδειξη, την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων, συμμετείχε στην 86η Δ.Ε.Θ. η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, με τις παρακάτω επιχειρήσεις :

H.R.A. Pack: Συστήματα αποθήκευσης παλετών

ΛΕΠΙΔΟΥ ΟΛΓΑ : Επαγγελματικός Εξοπλισμός

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε. : Είδη ζαχαροπλαστικής

CANA PARK Thessaloniki AE: Φαρμακευτική κάνναβη

ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ : Προϊόντα μελιού

ΡΑΓΙΑΝ Α.Ε. : Παραδοσιακά προϊόντα

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ: Γυναικεία ένδυση & αξεσουάρ “Eva Markor”

ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ – ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΕΠΕ «Bio-Kαρ plus ΕΠΕ» Εμπορία αυτοκινήτων

Οι οποίες με κατάλληλη προετοιμασία και άρτια οργάνωση παρουσίασαν μια άψογη εικόνα, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της ΔΕΘ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, τόνισε ότι: «Η 86η Δ.Ε.Θ. είναι πάντοτε ένα σημαντικό οικονομικό και επιχειρηματικό γεγονός.

Αποτελεί πρόκληση για εξωστρέφεια και παρουσίαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, που τολμά σ’ αυτούς τους δύσκολους πραγματικά καιρούς για την οικονομία μας και όχι μόνον, να αγωνίζεται και να δημιουργεί.

Το Επιμελητήριό μας είναι σταθερά στρατευμένο στην ενεργή στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση και ενισχύοντας τις δράσεις ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Ευχαριστώ τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γεώργιο Γεωργαντά, τον πρόεδρο της ΚΕΕ Ιωάννη Μασούτη, τους προέδρους των Επιμελητηρίων της χώρας, τον δήμαρχο Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη και όλους όσους μας επισκέφθηκαν.

Τέλος ευχαριστώ θερμά τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν με τα προϊόντα τους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα