Αθλητισμός

Όγδοος στον τελικό των 800μ. ανδρών… ο έφηβος Α.Αλέρου

Σημείωσε μία σημαντική επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλασικού αθλητισμού ανδρών, την Κυριακή 6.6.21, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πατρών, με την πρόκρισή του στον τελικό του δρόμου 800μ.

Σ’ αυτόν, όμως, «μίλησαν» η απειρία και το εξ αιτίας της έντονο «τρακ», και έτσι ο …έφηβος δρομέας του Αλέξανδρου Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου περιορίσθηκε στην όγδοη και τελευταία θέση της κατάταξης με την μη ικανοποιητική γιά τις δυνατότητές του επίδοση 1.55.98.

Ωστόσο, και μόνο η πρόκριση στον τελικό συνιστά θετική αντίδραση στις αρνητικές επιπτώσεις της πολύμηνης αναστολής κάθε προπονητικής και αγωνιστικής δραστηριότητας, εξ αιτίας της πανδημίας, που «έρριξε» πίσω όλα τα στελέχη του αγωνιστικού αθλητισμού.

Και έστω και υπ’ αυτά τα δεδομένα, ο 19χρονος Αλέρου έστειλε ελπιδοφόρα μηνύματα γιά το μέλλον, καθώς εκτός από όγδοος στην κατηγορία ανδρών κατετάγη τρίτος ανάμεσα στους συναθλητές των κατηγοριών εφήβων και νέων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]