Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Γιά το οδικό δίκτυο

Την παρέμβασή του προκειμένου να υπάρξει νέα ρύθμιση με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ώστε να μειωθεί η ετήσια δόση που καταβάλλει η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς δόση γιά το δάνειο, που έχει λάβει γιά την κατασκευή του διοικητηρίου από τις 500.000 που ανήλθε εσχάτως στις 300.000 που ήταν πριν από λίγο καιρό ζήτησαν από τον υφυπουργό συντονισμού του κυβερνητικού έργου Τέρρενς Κουίκ οι Βεργίδης και Θωμαϊδης, στην συνάντησή τους μαζί του, αμέσως μετά από αυτήν με τους αγροτοκτηνοτρόφους συνδικαλιστές.

Και τούτο διότι μία τέτοια ρύθμιση όχι μόνον θα τους ανακουφίσει οικονομικά, αλλά παράλληλα θα δώσει την δυνατότητα, οι πόροι, που θα εξοικονομηθούν από αυτή να κατευθυνθούν γιά την βελτίωση του οδικού δικτύου στον νομό μας.

Ενα δίκτυο, που η αλήθεια είναι ότι χρήζει αρκετών βελτιώσεων, καθώς εκτός των άλλων στερεί και επί πλέον πόρους από το ταμείο της περιφερειακής μας ενότητας τα οποία δαπανώνται γιά την καταβολή αποζημιώσεων πολίτες, από αγωγές που υποβάλλουν λόγω προκλήσεως ατυχημάτων σε οχήματα εξ αιτίας κακοτεχνιών σε οδούς, όπως χαρακτηριστικώς ανέφερε ο κ. Θωμαϊδης.

Περισσότερα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Εξέχουσα και επιτυχημένη

Νέα διάκριση γιά την Νατάσα Σωτηριάδου, καθώς η Εθνική Ασφαλιστική την βράβευσε ως εξέχουσα στον κλάδο ζωής της εταιρείας γιά […]

Δείτε ακόμα