Αθλητισμός

Η ομάδα Β.Ελλάδος της εθνικής πετοσφαίρου κορασίδων προπονήθηκε με τον Αία Κιλκίς

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας με την ομάδα γυναικών του Αίαντος Κιλκίς έδωσε την Τρίτη 21.2.17 η πετοσφαιρική κλιμακίου Βορείου Ελλάδος της εθνικής ομάδας κορασίδων, στις εγκαταστάσεις του «Ατέρμονος», στον Α.Παντελεήμονα.

Γιά τον ομοσπονδιακό τεχνικό Δημήτρη Φλώρο ο αγώνας είχε χαρακτήρα «δυνατής» προπονησης με συμμετοχή όλων των ανεξαιρέτως των παικτριών, σε συνεχείς δοκιμές σχημάτων και τακτικής, και εντασσόταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της συγκροτήσεως της εθνικής ομάδας, που θα συμμετάσχει στην τελική φάση του φετινού πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν από 1 έως και 9.4.17 στην ολλανδική πόλη Αρνεμ.

Στον αγώνα-πρόπονηση με τον Αίαντα έλαβαν μέρος οι εξής πετοσφαρίστριες:

Ευφροσύνη Αλεξάκου (Άρη Θεσσαλονίκης)

Ελπινίκη Ζωίδου (Άρη Θεσσαλονίκης)

Όλγα Πετρινόλη (Άρη Θεσσαλονίκης)
Ελένη Μπάκα (Άρη Θεσσαλονίκης)

Σταματία Κυπαρίσση (Αρχελάου Κατερίνης)

Μαγδαληνή Τσιγκαροπούλου (Αρχελάου Κατερίνης)

Δήμητρα Τζιαρλή (Αίαντος Ευόσμου)

Ανδρομάχη Τσιόγκα (Ποσειδώνος Βέροιας)

Ελισάβετ Ηλιοπούλου (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)

Έλενα Λεονταρίδου (Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου)

Φοίβη- Πολυξένη Καρατζόγλου (Ηρακλέως Ιωαννίνων)

Ελένη Καρακάση (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Μαρία Μικέλη (Ολυμπιακού ΣΦΠ)

Οπως δήλωσε στον «Μαχητή» ο γνώριμος στους Κιλκισιώτες ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Φλώρος, που έχει χρησιμοποιήσει κατ’ επανάληψιν γηπεδικές εγκαταστάσεις του νομού γιά προετοιμασία ή αγώνες αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, η προετοιμασία της εθνικής ομάδας κορασίδων συνεχίζεται μετ’ εμποδίων λόγω κυρίως σχολικών υποχρεώσεων των παικτριών, όμως σε όλες τις πετοσφαιρίστριες περισσεύουν αγωνιστική διάθεση και ζήλος, που λειτουργούν ως «αντίβαρο».

Πρόσθεσε δε ότι στις εγκαταστάσεις του «Ατέρμονος» θα διεξαχθεί άλλη μία «δυνατή» προπόνηση του κλιμακίου και ίσως της εθνικής ομάδας μετά την τελική συγκρότησή της, πιθανότατα την Πέμπτη 16.3.17.

Ο κ. Φλώρος εξήρε και την αγωνιστική διάθεση και συμπεριφορά των σπουδαίων παικτριών του Αίαντος, με την λαμπρή ιστορία και παρουσία στο ελληνικό πετόσφαιρο, οι οποίες συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία αυτού του «δυνατού» προπονητικού «τεστ» του συγκροτηματος Β.Ελλάδος της εθνικής ομάδας κορασίδων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]