Πολιτισμός

Ο Μικρός Πρίγκηπας του Κιλκίς δεν έχει ξεχαστεί…

Σε κάθε καρδιά υπάρχει ένας κρυμμένος θησαυρός, μια μυστική ευχή, ένα σιωπηλό όνειρο, ένας σκοπός που περιμένει να επιτευχθεί.

Στην καρδιά της ομάδας μας, Traccia giovanNile, ο θησαυρός δε θέλει πια να κρύβεται, το όνειρο δε θέλει να σιωπά, η ευχή θέλει να γίνει γνωστή σε όλους, ο στόχος δε φεύγει από το βλέμμα μας, γιατί πάνω απ’ όλα είναι για το καλό της μικρής κοινωνίας μας.

Ναι, πάρθηκαν έκτακτα μέτρα που μας ανάγκασαν εδώ και αρκετό καιρό να αναβάλλουμε τις παραστάσεις μας, την περιπλάνησή μας με τον Μικρό Πρίγκηπα, το ταξίδι μας μαζί σας.

Ο χρόνος όμως που αφιερώσαμε όλους αυτούς τους μήνες, η αγωνία μας να δείτε, να βρείτε και να νιώσετε μαζί μας αλήθειες της ζωής, κάνουν ακόμα πιο σημαντική τη στιγμή που θα καταφέρουμε να σας συναντήσουμε, και θα είναι μια στιγμή που θέλουμε να τη χαρούμε με την παρέα σας.

Μπορεί για κάποιους να φαίνεται ότι όλα έχουν τελειώσει, ο Μικρός Πρίγκηπας όμως δεν έχει ξεχαστεί από μας, δε χαιρετήσαμε τον πιλότο, που επιμένει να χαλάει και να επιδιορθώνει ξανά και ξανά το αεροπλάνο του, για να παραμείνει εδώ στη μικρή μας πόλη, περιμένοντας… τους έχουμε συντροφιά δίπλα μας και όλοι μαζί είμαστε σίγουροι ότι όσο “παράξενοι” και αν είναι οι μεγάλοι, θα μας επιτρέψουν να φτάσουμε στο τέλος της υπέροχης, πολύμηνης διαδρομής μας γιατί ο σκοπός μας είναι εκεί και μας περιμένει…

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την τακτική συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς γιά την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.