Αθλητισμός

Β.Ιωσηφίδης: “Ο Κιλκισιακός ανασυγκροτείται”

Η φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία ομάδας με όσο περισσότερα ταλέντα να είναι από τον νομό μας, τα οποία, σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους παίκτες, στην νέα περίοδο να συγκροτήσουν ένα σύνολο, το οποίο να έχει μία δυναμική.

Βασικός στόχος μας είναι η σωστή δομή και λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε νέους παίκτες να εκπαιδευτούν και να εξελιχθούν στην πορεία αυτή.

Σημαντική είναι η βάση, που δίνουμε στις υποδομές, και η σωστή εκπαίδευση, ώστε αυτοί οι παίκτες στην πορεία να στελεχώσουν την ανδρική μας ομάδα.

Στην φάση αυτή, αρχική στήριξη έχουμε από τις υποδομές του «Ατέρμονα» αλλά και την παροχή των εγκαταστάσεων και του επιστημονικού προσωπικού, και αυτό η ομάδα πρέπει να το διαχειριστεί κατάλληλα.

Το όραμα του κ. Μεταλλίδη είναι η ανάδειξη δικών μας αξιόλογων παικτών, οι οποίοι θα αγαπήσουν την ομάδα και θα αγωνισθούν τόσο γι’ αυτήν όσο και γιά την ατομική τους εξέλιξη.

Στην φάση αυτή ακούγονται και λέγονται διάφορα, αλλά όσοι αγαπούν την ομάδα θα πρέπει να κατανοήσουν το σχέδιο και το πρόγραμμά της. Αρχικώς θέλουμε να συμμετέχουν στο αρχικό σχήμα της ομάδας νεαροί παίκτες, οι οποίοι θα είναι περισσότεροι σε αριθμό σε βάθος διετίας. Επίσης προοδευτικώς η ομάδα να βρίσκεται στην φυσική της κατηγορία, που είναι η γ’’ εθνική, κατόπιν ίσως εάν υπάρξουν οι συνθήκες να έχει και παραπάνω στόχους , πάντα όμως με δικά μας παιδιά , με γηγενείς παίκτες, και όχι με παίκτες συμβολαίων ενός έτους.

Γιά τον λόγο αυτό το πρωτάθλημα δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός ,αλλά, αντιθέτως η φετινή χρονιά να είναι χρονιά αναδιοργάνωσης.
Θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή από όλους μας , φιλάθλους, διοίκηση, προπονητές, διότι το εγχείρημα δεν είναι εύκολο. Είμαστε πεπεισμένοι, όμως, ότι θα επιτύχει τον στόχο του, και ο Κιλκισιακός μας θα βρεθεί στην θέση που του αρμόζει, βάσει της ιστορίας του.
Βρισκόμαστε στην φάση αναδιοργάνωσης του σωματείου μετά τον περυσινό υποβιβασμό και πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξεπεράσουμε τις αντιπαλότητες του παρελθόντος. Όποιος έχει την διάθεση να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή, είναι ευπρόσδεκτος.
Τέλος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις , όσοι παρακολουθείτε τα νέα τις ομάδας μας, θα έχετε παρατηρήσει ένα σύνολο προπονητών και επιστημόνων, οι οποίοι κλήθηκαν να υπηρετήσουν τον σκοπό αυτό με την οικονομική συνδρομή του Μεταλλίδη, ο οποίος έχει ένα όραμα: Να έχει ο Κιλκισιακός δικούς τους νεαρούς παίκτες να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο .

Τέλος, εγώ προσωπικώς έχω δει πολλές μεταπτώσεις της ομάδας και πολλά χρήματα, που δαπανήθηκαν, να χάνονται σε μία χρόνια, και μετά .. ξανά από την αρχή.

Γιά τον λόγο αυτό είμαι σίγουρος ότι αξίζει αυτή η προσπάθεια και καλό θα είναι να την υποστηρίξουμε όλοι, για να βρεθούμε ξανά στο γήπεδο και να παρακολουθούμε την ομάδα της καρδιάς μας υπερήφανοι.

*Μέλους του προπονητικού επιτελείου του Κιλκισιακού, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]