Αθλητισμός

Ο ΓΑΣ Κιλκίς ανασυγκροτεί το χειροσφαιρικό «φυτώριο»

Η ανασυγκρότηση του χειροσφαιρικού «φυτωρίου» του ΓΑΣ Κιλκίς απετέλεσε αντικείμενο συνάντησης των τεχνικών υπευθύνων του συλλόγου με γονείς και κηδεμόνες αθλητών και φίλους του συλλόγου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9.7.14 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Χάμπιτατ» του Κιλκίς και ξεκίνησε με ενημέρωση επί των δεδομένων και τεκταινομένων στα επί μέρους τμήματα από τον αρμόδιο γιά την λειτουργία τους προπονητή Βασίλη Παμπορίδη και τους συνεργάτες του Βασίλη Ορμανίδη και Θόδωρο Παπαδόπουλο, ενώ παρεμβάσεις πραγματοποίησε και ο τεχνικός ηγέτης της ομάδα των ανδρών Γιάννης Λαζαρίδης.
Ακολούθησαν αρκετές τοποθετήσεις γονέων ή κηδεμόνων των αθλητών και φίλων του συλλόγου, με επισημάνσεις καλώς και κακώς κειμένων και προτάσεις γιά την λειτουργία του «φυτωρίου», τόσο σε επίπεδο επί μέρους τμημάτων όσο και ως συνόλου.
Συμφωνήθηκε να πλαισιωθούν τα επί μέρους τμήματα από τους προαναφερθέντες, με αντιστοιχία ενός μικρού αριθμού εξ αυτών σε κάθε τμήμα και με ένα κοινό όργανο γιά όλα, με σκοπό την βάσει επιμερισμού αρμοδιοτήτων ενιαία αυτόνομη λειτουργία του «φυτωρίου».
Υπήρξαν δεσμεύσεις τόσο γιά συμμετοχή στα λειτουργικά έξοδα, όσο και γιά συστηματικές επαφές γιά την προσέλκυση υποστηρικτών οικονομικών φορέων και «πηγών» κάθε είδους και μορφής, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες.
Επίσης, αποφασίσθηκε ως επιδιωχθεί είτε η πλήρης αναθεώρηση της συνεργασίας με τον ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ‘89», που χαρακτηρίσθηκε ως «μη επικοδομητική» και «άκαρπη», είτε η οριστική λύση της με εξεύρεση τρόπου επιστροφής των αθλητών και αθλητριών των τμημάτων εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων, που τώρα ανήκουν στον ΑΜΣΠ, ώστε τα τμήματα αυτά να λειτουργήσουν στο εξής ως συστατικά του ενιαίου «φυτωρίου» του ΓΑΣΚ.
Υπενθυμίζεται, ότι τα μέχρι στιγμής πλήρως ενεργά τμήματα του ΓΑΣΚ είναι αυτά των παμπαίδων-παγκορασίδων και μικρών παμπαίδων-μικρών παγκορασίδων.
Ως προς την μορφή της διοίκησης του «φυτωρίου» κυριάρχησε η άποψη να είναι ουσιαστική, με την ευθύνη του σχεδιασμού, του προγραμματισμού και των επιλογών ως προς την στελέχωση των τμημάτων, υπό τύπον λειτουργίας ως περιφερειακού οργάνου του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου.
Τέλος, αποφασίσθηκε η πραγματοποίηση νέας συνάντησης με αντικείμενο την εφαρμογή των προαναφερθέντων, με τον ανάλογο καταμερισμό αρμοδιοτήτων και λειτουργικών βαρών.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]