Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν ο δεύτερος μειοδότης του έργου οδικής σύνδεσης του Κιλκίς με την Εγνατία Οδό να σας αναφέρουμε κάποια στοιχεία, που έχουν σίγουρα σημασία.

Πρώτον, η παρούσα εταιρεία της «ΙΝΤΡΑΚΑΤ» δεν έχει καμμία σχέση ιδιοκτησιακά με την τότε το 2011 όταν διεξήχθη η δημοπράτηση του έργου.

Δεύτερον, ότι υπήρξε πράγματι ενδιαφέρον να διαδεχθεί αυτή τον σημερινό εργολάβο στην συνέχιση και ολοκλήρωση αυτού του πολύπαθου έργου.

Μάλιστα, αν δει κανείς τις τελευταίες εξελίξεις αυτό έχει προταθεί στον σημερινό ανάδοχο την «ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ Α.Ε» και εγγράφως από πλευράς της εταιρείας των αδελφών Γιώργου και Κωνσταντίνου Ορφανού, των τελευταίων εργολάβων που ενεπλάκησαν στο επίμαχο έργο.

Δυστυχώς, παρά τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που έχουν προηγηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες μας με την σημερινή και αναβαθμισμένη ιδιοκτησία της ΙΝΤΡΑΚΑΤ από την πρόσφατη εξαγορά της «ΑΚΤΩΡ» φαίνεται ότι το «προξενιό» δεν θα έχει ευτυχές τέλος και ο «γάμος» μάλλον δεν θα γίνει γιατί ο «γαμπρός» δεν τα βρίσκει με την οικογένεια της νύφης στο ύψος της «προίκας».

Αναμενόμενο, καθώς ο πρώτος «γάμος» είχε προκύψει από «έρωτα» (δημοπρασία), ενώ ο δεύτερος όπως όλα δείχνουν το 2024 με «προξενιό» και το κόστος της «προίκας» (την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση) να παραπέμπει στο μακρινό 2011 χρονιά τέλεσης του «μυστηρίου»!

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα