Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ο «φονικός» δρόμος

Από τον συμπολίτη μας Παναγιώτη Δεπούδη της περιοχής του δήμου Παιονίας διαβάσαμε το παρακάτω σχόλιο σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Θυμάμαι, οτι ήταν ένα μουντό πρωινό, μία Τετάρτη του 1979, και ερχόταν μία κουμπάρα μας απο την Θεσσαλονίκη, και μας το είπε πριν το δούμε το απόγευμα στην τηλεόραση.

Περίπου στο ύψος της γέφυρας του Ασπρου.

Απο τα πιο πολύνεκρα τροχαία δυστυχήματα που εχουν συμβεί στην Ελλάδα, με 24 αδικοχαμένους ανθρώπους.

Πόσο γρήγορα ξεχνάμε …τις ευθύνες μας!».

Πράγματι, όλοι όσοι σχετίζονται με το θέμα του τμήματος κόμβου Χαλάστρας Θεσσαλονίκης-κόμβου Πολυκάστρου της άλλοτε εθνικής οδου Πατρών-Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, κοινώς ΠΑΘΕ, φροντίζουν πάνω από τέσσερες δεκαετίες τώρα να …μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Εξ ου και το ότι «κατάφεραν» αυτό το επίμαχο τμήμα να καταστεί, αν όχι το πιό «φονικό», ένα από τα πιό «φονικά» της χώρας.

Ας ελπίσουμε, μία κάποια κινητικότητα, που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό γύρω από αυτό το θέμα, να …έχει ουσιαστική συνέχεια.

Περισσότερα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]