Εκπαίδευση

Ο δήμαρχος Πατρέων υποδέχτηκε μαθητές του 1ου γυμνασίου Κιλκίς

Ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε, τη Δευτέρα 22 Απρίλίου2024 το απόγευμα στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, τις ομάδες της αστρονομίας του 1ου γυμνασίου Κιλκίς και τους εκπαιδευτικούς τους, που βρίσκονται στην πόλη στα πλαίσια υλοποίησης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων.

Συνολικά 44 μαθητές και 5 εκπαιδευτικοί συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο ο οποίος τους ξενάγησε στους χώρους του Δημαρχείου, τους μίλησε για την ιστορία της Πάτρας, απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών και παρότρυνε τα παιδιά να πάρουν τις ζωές τους στα χέρια τους και να σχεδιάσουν το αύριο της πόλης τους.

Ήταν τόσο εγκάρδιο το κλίμα που στο τέλος της επίσκεψης όλοι μαζί χόρεψαν μαζί με τον Δήμαρχο, στο προαύλιο, ποντιακούς χορούς.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους: Ιωάννα Γκιουλέκα (Διευθύντρια), Ανδρέας Σίμογλου (Υποδιευθυντής), Μαρία Δεβετζή, Πελαγία Καψιμάλη και Σοφία Φοίβα, αποχώρησαν με άριστες εντυπώσεις και αποτύπωσαν τον ενθουσιασμό τους στα σημειώματα που έγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών του Δημαρχείου.

Κάλεσαν δε τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του στο Κιλκίς, για να ανταποδώσουν, ως σχολείο, την εξαιρετική, όπως ανέφεραν, υποδοχή και φιλοξενία.

Περισσότερα

Κάθετα αντίθετο με τη μετακίνηση των αποφοίτων μαθητών του γυμνασίου Βαπτιστή στο λύκειο Χέρσου το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Από τον δήμο Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο σχετικά με τη μετακίνηση των αποφοίτων μαθητών του γυμνασίου Βαπτιστή στο […]

Δείτε ακόμα