Πολιτισμός

«Ντυμένες» …στα χριστουγεννιάτικα όλες οι έδρες των δημοτικών ενοτήτων Παιονίας

Πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 12 και 13.12.15 η φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων του δήμου Παιονίας σε Γουμένισσα, Εύρωπο και Πολύκαστρο ενώ την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην Αξιούπολη.

Στην «Πόλη των Ονείρων» και συγκεκριμένα στο σπίτι του Άη Βασίλη στην πλατεία Πολυκάστρου έλαβε χώρα πλήθος δρώμενων και δραστηριοτήτων για παιδιά και ενηλικους με άφθονα μελομακάρονα και κρασί. Η φιλαρμονική του δήμου ψυχαγώγησε το κοινό ενώ οι καλικάντζαροι διασκέδασαν με διάφορα παιχνίδια τα παιδιά. Ο Άη Βασίλης υποδέχτηκε εγκάρδια και μοίρασε δώρα στους μικρούς με τη συνοδεία των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τις χορωδίες.

Στην Γουμένισσα με την φροντίδα του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου και υπό την αιγίδα του δήμου πραγματοποιήθηκαν πλήθος εκδηλώσεων με δωρεάν ζεστή σοκολάτα, κρασί, ζωγραφική προσώπου και απογεύματα αφιερωμένα στα παιδιά.
Εξ άλλου, την παραμονή των Χριστουγέννων το δημαρχείο Παιονίας «πλημμύρισε» από ζεστές φωνές μικρών και μεγάλων, στρατού, πολιτιστικών συλλόγων, Φιλαρμονικής και μικρών παιδιών, που έψαλλαν τα κάλαντα στον δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους και το προσωπικό του δήμου.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα