Γενικά

Το «Nouveau Αϊδαρίνη 2017» στο Κιλκίς ταυτοχρόνως με …όλο τον κόσμο

ΑΙΔΑΡΙΝΗ NOUVEAUΤον προάγγελο της φετινής σοδειάς κρασιού το κρασί «Nouveau Αϊδαρίνη» θα έχουν την ευκαιρία να γευθούν γιά πρώτη φορά στα χρονικά μαζί με όλους τους κατοίκους των διαφόρων πρωτευουσών ανά την υφήλιο, την προσεχή Πέμπτη 23.11.17 και οι κάτοικοι του Κιλκίς.

Και τούτο, διότι, όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες από το Σαν Φραντσίσκο μέχρι το Τόκυο κάθε τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου, θα εγκαινιασθεί η κατανάλωσή του και στην πόλη του Κιλκίς σε όλα τα εστιατόρια, μπιστρό, μπαρ και καφετηρίες σε τιμές πολύ πιό προσιτές από αυτές που ισχύουν παραδοσιακώς.

Το «Nouveau Αϊδαρίνη» που είναι κατά παράβαση του κανόνα ένα μη παλαιωμένο φρέσκο κόκκινο κρασί, που οινοποιείται κατά περιόδους και ανάλογα με την εξέλιξη του κάθε τρύγου από το οινοποιείο των αδελφών Αϊδαρίνη στην Γουμένισσα, από το 1985, αποτελεί ουσιαστικώς τον προάγγελο της φετινής ποιοτικώς πολύ καλής σοδειάς κρασιών και είναι ένα κρασί, που παράγεται με ειδική επεξεργασία, με μίξη των ποικιλιών Σιράκ, Νεγκόσκας και Ξινόμαυρου, που του προσδίδουν ένα έντονο φρουτώδη και αρωματικό χαρακτήρα, με πολλές ινώδεις ανταύγιες και πλούσια αρώματα.

Οσοι πιστοί λοιπόν, φίλοι και μη του κρασιού προσέλθετε στα παρακάτω καταστήματα της πόλης του Κιλκίς να το γευτείτε και να το απολαύσετε, διότι μπορεί το γαλλικό «μάρκετιν» να είναι ο γενήτορας της εν λόγω ιδέας όμως θα αποδείξουμε ότι μπορούμε να την …μεθύσουμε!

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ Αμπαζούρ και η γιορτή μας θα συνεχιστεί στα καταστήματα εστίασης και τα καφέ σε όλη την πόλη του Κιλκίς
Μεζεδοπωλείο Μπαλσάμικο
Μεζεδοπωλείο ¨”Αραξοβόλι”
Ταβέρνα “Σ ‘αναμμένα κάρβουνα”
Tραταμέντο – Ποικιλία Γεύσεων
Cafe Bar “Oro Antico”
Sports Cafe “El Classico”
Stretto cafe
Boheme Espresso -Bar
Beer House Art Cafe
Τρυποκάρυδος Κιλκίς all day cafe Bistro
Coffee Factory
Friends cafe-bar

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το αποτέλεσμα και οι ερμηνείες

Αδιαμφισβήτητα το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, ήταν ένα αποτέλεσμα που ελάχιστοι ανέμεναν. Ούτε οι πιο αισιόδοξοι νεοδημοκράτες […]