Οικονομία

Το νοσοκομείο του Κιλκίς αναζητεί παντού «πηγές» χρηματοδότησης και εξοπλισμού

Από το γραφείο διοίκησης του νοσοκομείου Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Η διοίκηση, οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι του Γ. Ν. Κιλκίς αναγνωρίζοντας τη σημασία και το ρόλο των μονάδων υγείας του νομού μας, αξιοποιούν κάθε διαθέσιμο πόρο ώστε να υλοποιούνται έργα στο νοσοκομείο, με αποκλειστικό γνώμονα την επιτέλεση του σκοπού του που δεν είναι άλλος από την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων του νομού μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ήδη πραγματοποιούνται οι διαδικασίες από τα αρμόδια τμήματα του νοσοκομείου ώστε να συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκά αλλά και κρατικά χρηματοδοτικά προγράμματα, ώστε να αποκτήσουμε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και υπηρεσίες αιχμής, στοιχεία τα οποία θα μεγιστοποιήσουν έντονα το ανταποδοτικό όφελος προς τους νοσηλευόμενους του ιδρύματος μας».

Η ανακοίνωση εκδόθηκε με αφορμη πρόσφατη προσφορά μεγάλων ποσοτήτων αναλωσίμων υλικών στο νοσοκομείο Κιλκίς από την σουηδική οργάνωση «Human Bring Sweden» κατόπιν ενεργειών του προέδρου του επιστημονικού συμβουλίου και της νέας διοίκησης του νοσοκομείου καθώς επίσης του φιλανθρωπικού και πολιτιστικού συλλόγου Παραδεισίου Ρόδου και ομογενών από την Σουηδία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για την μπούκλα

Πρόσφατα είχα την τύχη, που αρχικά ήταν χαρά, να παρακολουθήσω την παράσταση «Μπούκλα 99» της Νεφέλης Μεγκ, στον πολύ όμορφο […]