Κοινωνία

Νοσοκομειακό υλικό πρόσφερε το επιμελητήριο σε δομές υγείας του νομού Κιλκίς

Νοσοκομειακό υλικό αποτελούμενο από γάντια νιτριλίου, μάσκες ασπίδας προσώπου, μάσκες προσώπου από ύφασμα, χλωρίνες και αντισηπτικά, προσέφερε στα κέντρα υγείας Δροσάτου, Πολυκάστρου και στο κέντρο υγείας – νοσοκομείο Γουμένισσας το επιμελητήριο Κιλκίς, υλοποιώντας την σχετική του δέσμευση να το πράξει όταν χορηγούσε ανάλογο υλικό στο νοσοκομείο του Κιλκίς στις 14.4.20.

Τις σχετικές ποσότητες, οι οποίες συγκεντρώθηκαν με την συμβολή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των μελών του φορέα, παρέδωσε αντιπροσωπεία του επιμελητηρίου Κιλκίς με επικεφαλής τον πρόεδρο του Χρήστο Χατζημλάδη και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια ο κ. Χατζημλάδης «το Επιμελητήριο αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες των δομών υγείας της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού προσφέρει αυτή τη βοήθεια ως ελάχιστη συμβολή σε αυτή την τεράστια προσπάθεια, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος των επιχειρήσεων την δεδομένη περίοδο».

Την αντιπροσωπεία του επιμελητηρίου ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία της οι επικεφαλής των δομών υγείας.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και τα μέλη του επιμελητηρίου κατά την αποχώρησή τους από τις υγειονομικές μονάδες ευχήθηκαν στο ιατρικό και νοσηλευτικό τους προσωπικό καλή δύναμη και τους συνεχάρησαν για την προσφορά τους.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα