Νοσηλευτές του Κιλκίς διαδήλωσαν κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στις δομές Υγείας

Ειδήσεις Video /

Με μαζική συμμετοχή νοσηλευτών και υπαλλήλων των δομών Υγείας του Κιλκίς καθώς και απλών πολιτών, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων το απόγευμα της Παρασκευής 20.8.21 έξω από το γραφείο του Διοικητή του νοσοκομείου (κεντρική είσοδο – προαύλιο).

Κατόπιν ακολούθησε πορεία κατά μήκος της κεντρικής οδού 21ης Ιουνίου με προορισμό προς στα γραφεία των βουλευτών νομού Κιλκίς, (Ν.Δ.) Γεώργιο Γεωργαντά, υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και (ΚΙΝ.ΑΛ.) Γεώργιο Φραγγίδη, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης Χαράλαμπος Κορόξενος και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Γιαννιτσών Σίμος Φωστηρόπουλος.

Οι διαμαρτυρόμενοι κατά την πορεία τους φώναξαν συνθήματα με κυρίαρχα τα: «Κυριάκο Μητσοτάκη άκου το καλά, αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά», «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία», «Κάτω η χούντα των πολιτικών», «Το Κιλκίς είναι εδώ ενωμένο δυνατό», «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», «Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι», «Μία είναι η αιτία, δεν θέλανε ποτέ δημόσια υγεία».

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας με σύνθημα «Ναι στον εμβολιασμό, όχι στην υποχρεωτικότητα, όχι στον εξαναγκασμό».

Δεν είμαστε κατά του εμβολιασμού. Αντίθετα, είμαστε υπέρ. Αλλά λέμε ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, λέμε ΟΧΙ στη διαθεσιμότητα, ΟΧΙ στις αναστολές καθηκόντων, στις απολύσεις… σε αυτά λέμε κατηγορηματικά ΟΧΙ.

Περισσότερα

Γ.Γεωργαντάς: “13,4 δις ευρώ θα αξιοποιηθούν μέχρι το 2027 με στόχο την ενίσχυση της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής”

Στην ενημερωτικού χαρακτήρα εκδήλωση στο Κιλκίς την Κυριακή 18.12.22 γιά την εφαρμογή του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ 2023-2027, που παρουσίασε […]

Δείτε ακόμα

Με αποδέκτη… τον δήμαρχο!

Ο αντιδήμαρχος Κιλκίς, αρμόδιος γιά τον πολιτισμό, ήταν ένα από τα πρόσωπα, που τίμησε πριν λίγες ημέρες η ένωση αποστράτων […]

Τι Κιλκίς… Τι Χανιά!

Την Παρασκευή βρισκόμουν σε ένα κατάστημα στο κέντρο του Κιλκίς όταν είδα ένα παλιό συμμαθητή, που είχα καιρό να συναντήσω. […]

«Αντιγραφές» να σου πετύχει!

«Αντιγράφουν», λένε κάποιοι… τον Παπακώστα! Στις… ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων; Μα αυτές έχουν προϊστορία και στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς πολύ πριν […]