Πολιτική

ΝΟΔΕ/ΝΔ: «Λέμε «ναι» σε Ευρώπη και ευρώ»

Υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα τάσσεται η νομαρχιακή διοικούσα επιτροπή Κιλκίς της ΝΔ, τονίζοντας ότι διακυβεύεται η ίδια η προοπτική της χώρας.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Δυστυχώς οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν.
Δυστυχώς οι εξελίξεις μας ξεπερνούν.
Δυστυχώς ζούμε καταστάσεις, που δεν φανταζόμασταν.

Κλειστές τράπεζες, κλειστή αγορά τρόμος όχι για το μέλλον αόριστα, αλλά για το αύριο της Πατρίδας μας.
Μια ανίκανη κυβέρνηση σέρνει τον ελληνικό λαό να αποφασίσει εν θερμώ σε ένα αόριστο ερώτημα επί μιας πρότασης των εταίρων που ήδη έχει παύσει να ισχύει.

Ένα ερώτημα επί τεχνικών όρων που το «βαφτίζουν» επανάσταση στους δυνάστες Ευρωπαίους…… Ζούμε στην απόλυτη παράνοια!
Η Ελλάδα είναι ήδη εκτός προγράμματος και πλέει ακυβέρνητη σε αχαρτογράφητα νερά. Η κυβέρνηση παρωδία το ‘πε και το ‘κανε … «Δεν είμαστε στο μνημόνιο»…. Είδατε κανέναν να πανηγυρίζει;

Η Ελλάδα έγινε η πρώτη ανεπτυγμένη χώρα που δεν πλήρωσε δόση στο ΔΝΤ…. Αν αυτό για κάποιους είναι δείγμα «εθνικής υπερηφάνειας» τονίζουμε, ότι τελευταία φορά έγινε κάτι ανάλογο στην τριτοκοσμική Ζιμπάμπουε….

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ήδη την πτώχευση της χώρας μας. Ακόμη και αν αυτό δεν είναι αληθές αυτήν την ώρα λίγο απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα. Ήδη έχει υιοθετηθεί ως ντε φάκτο γεγονός από την διεθνή κοινότητα με τραγικές επιπτώσεις στην δική μας οικονομία, που είναι κατά κύριο λόγο εισαγωγική και που ημέρα με την ημέρα θα αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο.

Και αν όλα τα ανωτέρω είναι τεχνικά ζητήματα και νομίζουμε ότι δεν απασχολούν πολύ το μέσο Έλληνα, πάμε στα του οίκου μας. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επιχειρηματολογία για την καθημερινότητα μας.

Πρωτοφανής έλλειψη ρευστότητας , μη καταβολή δεδουλευμένων, παράλυση της αγοράς και των συναλλαγών, τραγική υστέρηση των δημοσίων εσόδων. Κάποτε μας κατηγορούσαν ως τρομολάγνους και «Κασσάνδρες» αγνοώντας προφανώς οτι την Κασσάνδρα κανείς δεν την πίστευε παρ’ όλο που επιβεβαιωνόταν συνεχώς….

Μας σέρνουν λοιπόν σε ένα διχαστικό δημοψήφισμα χωρίς πλέον αντικείμενο εξευτελίζοντας την δημοκρατία στην χώρα, στην οποία γεννήθηκε; Ή μήπως ήρθε η ώρα που οι μάσκες έπεσαν;

Η επίφαση του «ναι» ή «όχι» σε συμφωνία όμως στο επικείμενο δημοψήφισμα είναι ψευδεπίγραφη! Έγινε πλέον ξεκάθαρο το διακύβευμα ανεξαρτήτως ερωτήματος δια στόματος όλων των Ευρωπαίων ηγετών :
Ναί ή όχι στην Ευρώπη
Ναί ή όχι στο ευρώ
Ναί ή όχι στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας
Και ας μην έχουμε την ψευδαίσθηση, ότι δεν μπορούν να μας αναγκάσουν να φύγουμε και να βιώσουμε την παγκόσμια απομόνωση, οικονομική και γεωπολιτική..
Η «διπλωματία» των κραυγών των «ψευτοεπαναστατών» κατέληξε σε συζήτηση κωφών… Κανείς δεν μας ακούει πια , κανείς δεν μας θεωρεί αξιόπιστους
Γιά αυτό, λοιπόν, την Κυριακή ξεκάθαρα και μαζικά
-Ναι στην Ευρώπη
-Ναι στο ευρώ
-Ναι στο όραμα του εθνάρχη Καραμανλή
-Οχι στους λαϊκιστές
-Οχι στην χρεωκοπία
-Οχι στην εθνική απομόνωση».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα