Η ΝΟΔΕ Κιλκίς παρούσα στην επετειακή εκδήλωση της Ν.Δ. στην Χαλκιδική

Πολιτική /

«Μνήμες αλλά και προβληματισμός»
Η τεσσαρακοστή επέτειος της ίδρυσης της ΝΔ γιορτάσθηκε το Σάββατο 27.9.14 σε αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Άθως Παλάς» της Καλλιθέας Χαλκιδικής στο ίδιο, δηλαδή, χώρο που είχε διεξαχθεί το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος το 1974.
Στην επετειακή εκδήλωση παρέστη και αντιπροσωπεία της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ υπό τον πρόεδρο Τριαντάφυλλο Πέτρογλου.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής:
«….Οι εκδηλώσεις, εκτός από μνήμες και ιστορικό περιεχόμενο, εμπεριείχαν και έντονο τον προβληματισμό γιά την πορεία του κόμματος και την αναγέννηση της κεντροδεξιάς παράταξης, γεγονός που εκφράσθηκε από τα χείλη του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εμφατικά αναφέρθηκε στον τρισυπόστατο «πολιτικό, κοινωνικό και πατριωτικό χαρακτήρα της παράταξης».
Στο ίδιο «μήκος κύματος» με προσανατολισμό την ενότητα κυμάνθηκαν και οι εισηγήσεις κορυφαίων στελεχών της παράταξης».

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: Να υπογραφεί άμεσα η ΚΥΑ για την παράταση των 4000 συμβασιούχων στην υγεία. Φτάνει πια ο εμπαιγμός!

Κοινή δήλωση των Γιώργου Φραγγίδη και Γιώργου Μουλκιώτη, υπεύθυνων κοινοβουλευτικών τομέων υγείας και εργασίας & κοινωνικών υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – […]

Δείτε ακόμα

Να βρεις μιμητές

Μία από τις ευχάριστες “νότες” της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 23.1.23 υπήρξε αναμφιβόλως η παρουσία πολυμελούς ομάδας […]