Πολιτική

ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ: «Η ΝΔ διαθέτει άξια στελέχη που προσφέρουν χωρίς ΚΑΜΜΙΑΝ απολύτως αμοιβή»

Με αφορμή αναφορές της υποψηφίας δημοτικής συμβούλου Κιλκίς Καλλισθένης Πάκα στην συνέντευξή της στο δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» η νομαρχιακή διοικούσα επιτροπή Κιλκίς της ΝΔ μας απέστειλε την ακόλουθη επιστολή-ανακοίνωση:

«Σε απάντηση συνέντευξης την οποία φιλοξενήσατε στην ιστοσελίδα σας υπό τον τίτλο “Είμαι ΝΔ…δεν ζω από την ΝΔ” φράση την οποία χρησιμοποίησε η κ. Καλλισθένη Πάκα σας γνωρίζουμε ότι:

– Η ΝΔ σε επίπεδο νομού Κιλκίς διαθέτει άξια στελέχη που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους άοκνα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΜΟΙΒΗ πράττοντας το καθήκον τους προς το κόμμα (του οποίου τις ιδέες αποδέχονται) με τρόπο υποδειγματικό και διατηρώντας την ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς ως προς την λειτουργία και οργάνωση της σε ιδιαίτερα ψηλές θέσεις πανελλαδικώς όπως η κεντρική διοίκηση έχει πολλές φορές επισημάνει,

-Θυμίζουμε ότι η κ. Πάκα, όπως και πλήθος άλλων στελεχών που σήμερα με τις αποφάσεις τους αντιτίθενται στις επιλογές της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με την ψήφο ΚΑΙ των πολλών απλών νεοδημοκρατών έχει (έχουν) λάβει την καθορισμένη ασφαλώς βάσει νόμου αμοιβή της (τους) για την εργασία και τις υπηρεσίες τις οποίες προσέφερε (προσέφεραν) στην πορεία της (τους) όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης (δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι σύμβουλοι). Ως μέλη φυσικά των δημοτικών παρατάξεων που η ΝΔ στήριξε με τις αποφάσεις της (δημαρχία Ευ.Μπαλάσκα, δημαρχία Δ. Σισμανίδη κ.α.)».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]