Πολιτική

ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ: «Βαδίζουμε πλέον τον δρόμο της κανονικότητας»

Με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών των εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς, η ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Διενεργήθηκαν την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 οι εκλογές των εργαζομένων στο γενικό νοσοκομείο Κιλκίς.

Τα αποτελέσματα των εκλογικών διαδικασιών απετέλεσαν ένα ακόμη ισχυρό μήνυμα, ότι η χώρα βαδίζει πλέον στην οδό της κανονικότητας.

Η παράταξη της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων (ΑΚΕ) έλαβε 109 ψήφους και κατετάγη δεύτερη πίσω από την Αγωνιστική Κίνηση Εργαζομένων (114) και μπροστά από την Ενωτική Πρωτοβουλία (92).

Yπενθυμίζεται ότι στις περασμένες εκλογές η Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων είχε λάβει 66 ψήφους, γεγονός που αποδεικνύει την μεγάλη άνοδο και την επιτυχημένη παρουσία των ανθρώπων, που απαρτίζουν την Ανεξάρτητη Κίνηση.

Η ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ, αμέσως μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, επιθυμεί να εκφράσει τα πλέον θερμά συγχαρητήρια της σε όλους τους υποψηφίους, που συμμετέσχον στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων και να ευχηθεί σε όσους ξελέγησαν (Δ.Σ., ΠΟΕΔΗΝ, ΑΔΕΔΥ) καλή επιτυχία, υγεία και δύναμη.

Συγχαρητήρια, καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους και σε όλους τους εκλεγέντες από τους άλλους δύο συνδυασμούς, διότι κοινό χαρακτηριστικό όλων θα πρέπει να είναι η εύρυθμη λειτουργία και η πιό ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας από το νοσοκομείο Κιλκίς, το οποίο θα πρέπει να ξαναγίνει ένα νοσηλευτικό ίδρυμα αντάξιο των δυνατοτήτων του, όπως άλλωστε ήταν τα περασμένα χρόνια».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην λαϊκή του Κιλκίς