Αθλητισμός

Με τον Νίκο Κωτάκη η πρώτη προπόνηση του Κιλκισιακού

Με την καθοδήγηση του παλαιμάχου σπουδαίου άσσου του Νίκου Κωτάκη θα ξεκινήσει γιά την νέα αγωνιστική περίοδο ο Κιλκισιακός, που φέτος συμμετέχει στο πρωτάθλημα α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ.
Η πρώτη προπόνηση ορίσθηκε γιά την Κυριακή 3.8.14.

Διπλό ρόλο θα έχει την φετινή αγωνιστική χρονιά ο Σάββας Παντελιάδης. Ο αρχηγός του Κιλκισιακού θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής, ενώ θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Κωτάκη στην τεχνική ηγεσία.

Δεν συνεχίζουν στον Κιλκισιακό οι Δ.Ηλιόπουλος και Εμ.Μπαντής
Δεν θα συνεχίσει την σταδιοδρομία του στον Κιλκισιακό ο Δημήτρης Ηλιόπουλος, καθώς δέχθηκε προτάσεις από ομάδες εθνικών κατηγοριών. Ο Ηλιόπουλος προέβη στην εξής δήλωση:
“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Κιλκισιακού. Ήταν τιμή μου που φόρεσα αυτήν την φανέλλα.Φεύγω χωρίς να έχω κανένα παράπονο. Οι άνθρωποι της διοίκησης ήταν δίπλα μας έως το τελευταίο λεπτό. Εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα».

Αλλά και ο Μανόλης Μπαντής αποτελεί παρελθόν για τον Κιλκισιακό, γιά τον ίδιο λόγο. Ο πρώην πλέον τερματοφύλακας της ομάδας του Κιλκίς δήλωσε:
“Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, αλλά και τον κόσμο του Κιλκισιακού για αυτά τα δύο χρόνια που πέρασα στην ομάδα. Κρατάω μόνο τα θετικά και πιστεύω πως ο Κιλκισιακός θα επιστρέψει άμεσα στις μεγάλες κατηγορίες.”

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]