Πολιτική

Νίκος Δένδιας: “Η ΝΔ αντλεί δύναμη από τους πολίτες του νομού Κιλκίς”

Στο Κιλκίς ήλθε το απόγευμα της Κυριακής 12.5.24 ο Νίκος Δένδιας ως συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για τις ευρωεκλογές στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο υπουργός εθνικής αμύνης επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς της ΝΔ και φωτογραφήθηκε με τους φίλους του κόμματος. Στην συνέχεια κατέληξαν σε καφέ στο πεζοδρομημένο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, όπου συνομίλησε με τους πολίτες, και παίρνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των ευρωεκλογών. Τόνισε δε, ότι ο νομός Κιλκίς είναι «πηγή» δύναμης γιά την ΝΔ.

Προηγήθηκαν χαιρετισμοί του προέδρου της ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ Μηνά Παπαδόπουλου, του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του β΄αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά, παρουσία και του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη.

Το μήνυμα, ότι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είναι η μοναδική στην Ελλάδα, η οποία δικαιούται και μπορεί να εκφράσει με τον πιό αυθεντικό τρόπο τις ευρωπαϊκές θέσεις -απόψεις και την συνέχιση της προοπτικής της και ταυτοχρόνως να πείθει καλύτερα τους ευρωπαίους εταίρους μας, γιά αυτό μετέφερε κατά την κυριακάτικη της επίσκεψή του στο Κιλκίς ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα του κυβερνώντος κόμματος και υπουργός άμυνας Νικόλαος Δένδιας.

Παρουσία πολλών πολιτικών στελεχών και μεταξύ των οποίων και τρία στελέχη με υπουργική θητεία τους κκ Γεώργιο Γεωργαντά, Κωνσταντίνο Κιλτίδη και Γεώργιο Φλωρίδη και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ο Κερκυραίος πολιτικός εμφανίσθηκε αισιόδοξος για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση στις ευρωεκλογές στις 9 του προσεχούς Ιουνίου για το κόμμα της ΝΔ.

Παράλληλα τόνισε το πόσο σημαντικό είναι, που περιοχές όπως τα νησιά της Στρογγύλης, Καστελλόριζου και Ρω αποτελούν ευρωπαϊκό έδαφος και σύνορα της Ενωμένης Ευρώπης με την προοπτική να τεθούν μελλοντικά και υπό την στρατιωτική προστασία ενός ευρωπαϊκού στρατού».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα