Προτάσεις

Νίκος Ανθρακίδης: Ο ξενοδόχος με το «υβριδικό» ξενοδοχείο στην Αθήνα

Η «υβριδική» υποδομή φιλοξενίας στην «καρδιά» της Αθήνας με «υπογραφή» του Κιλκισιώτη ξενοδόχου Νίκου Ανθρακίδη

Ο τουρισμός τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ύφος. Πλέον, το φαινόμενο AirBnB ή αλλιώς η επιλογή του να καταλύσει κάποιος μόνος, με φίλους ή οικογενειακώς σε ένα επιπλωμένο, με όλες τις ανέσεις διαμέρισμα, συνεχώς κερδίζει έδαφος σε σχέση με τα παραδοσιακού τύπου καταλύματα, ήτοι τα ξενοδοχεία.

Υπάρχουν εκατέρωθεν επιχειρήματα υπέρ της μιας ή της άλλης μορφής διαμονής που αφορούν στο επίπεδο ποιότητας, τιμών, προσωπικού και γενικότερης φροντίδας του επισκέπτη.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις συνδυασμού και των δύο, με πλήρη εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων και των δύο μορφών φιλοξενίας και διαμονής. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η ξενοδοχειακή εταιρία ΝΙΜΑΡΙΣ ΙΚΕ του γνωστού ξενοδόχου και συντοπίτη μας Νίκου Ανθρακίδη.

Ο Νίκος ως γνωστόν, εδώ και 5 χρόνια, μαζί με την σύζυγο του Μαρία Παπαγεωργίου, Πολιτικό Μηχανικό, έχουν ιδρύσει μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα 36 κλινών στο ιστορικό κέντρο την Αθήνας.

Στην ήσυχη, όμορφη και γραφική γειτονιά του Θησείου, στους πρόποδες του ιερού λόφου της Ακρόπολης. Την μονάδα αυτή ονόμασε «BE MY GUEST ATHENS» και μέχρι στιγμής έχει γίνει στέκι Κιλκισιωτών που επισκέπτονται την πρωτεύουσα για λόγους εργασίας ή αναψυχής.

Ο Νίκος ωστόσο δεν έμεινε αποκλειστικά στο παραδοσιακό μοντέλο καταλύματος, παρέχοντας μόνο υπηρεσίες διαμονής στο ξενοδοχείο του.

Έχει ήδη προσθέσει στο δυναμικό της εταιρείας του 10 πανέμορφα και πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα, τα γνωστά AirBnB, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή του Θησείου, στο Κουκάκι, στα Άνω Πετράλωνα, στο Ν. Κόσμο, στην Ακρόπολη αλλά και στην Ν. Σμύρνη.

Τα διαμερίσματα αυτά είναι από 15 τ.μ. έως και 75 τ.μ.. Πρόκειται για ένα προϊόν «υβριδικό», καθώς οι επισκέπτες που επιλέγουν να διαμείνουν στου Νίκου, έχουν την επιλογή είτε να καταλύσουν σε ένα από τα 14 δωμάτια που παρέχει το ξενοδοχείο του στο κυρίως κτίριο της εταιρίας επί της Νηλέως 33, όπου στεγάζεται το ξενοδοχείο BE MY GUEST ATHENS, είτε να επιλέξουν ένα από τα υπόλοιπα 10 διαμερίσματα που διαχειρίζεται η εταιρεία του.

Παράλληλα, όσοι επιλέγουν τη διαμονή στα επιπλωμένα διαμερίσματα AirNbB, έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν όλες τις παροχές του ξενοδοχείου.

Να πάρουν πρωινό στην σάλα, να συμμετέχουν στα θερινά event (βραδιές live, latin, ελληνικής και ατμοσφαιρικής μουσικής) και φυσικά να απολαύσουν το roof top του ξενοδοχείου για καφέ ή κοκτέιλ με θέα στο Αστεροσκοπείο και πλευρική θέα της Ακρόπολης.

Καθώς τα διαμερίσματα αυτά είναι κάτω από την «ομπρέλα» της ίδιας εταιρίας, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η καθαριότητα, ο επαγγελματισμός κ.α. ουδόλως υστερούν σε επίπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα όταν κάποιος συντοπίτης τον παίρνει τηλέφωνο για κράτηση, ο Νίκος Ανθρακίδης του δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει ο πελάτης το που θέλει να διαμείνει, βάση των αναγκών του και του διαθέσιμου προϋπολογισμού του.

BE MY GUEST ATHENS

Ξενοδοχείο και ενοικιαζόμενα καταλύματα

Νηλέως 33, Θησείο, Αθήνα

Τηλ. Επικοινωνίας: 2130 44 99 29

Κιν.: 6948246944

www.bemyguestathens.gr

fb: bemyguestathens

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα