Πολιτική

Νίκησε και επανήλθε στην α1 κατηγορία η Αναγέννηση Πλαγιάς

Χρειαζόταν μόνο την νίκη, καθώς ήττα ή ισοπαλία ευνοούσε τον αντίπαλό της, που είχε προβάδισμα στην ειδική βαθμολογία των κατατακτηρίων αγώνων γιά την άνοδο.

Και η Αναγέννηση Πλαγιάς πέτυχε τον αντικειμενικό σκοπό της, νικώντας τον Αλέξανδρο Κιλκίς με 2-0 και «σφραγίζοντας» το «εισιτήριο» επιστροφής στην ανώτερη κατηγορία του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου.

Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στην ειδική βαθμολογία, και η ισοβαθμία ευνόησε την ομάδα της Πλαγιάς επειδή είχε καταλάβει καλύτερη θέση στον α’ όμιλο α’ κατηγορίας κατά την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας του ιδίου ομίλου Δροσάτου-Α.Παντελεήμονος, και οι δύο τελευταίοι του β’ ομίλου Εθνικού Αξιουπόλεως-Ποντοηράκλειας και Πολυπέτρου-Μεταλλικού δεν διεξήχθησαν βάσει της προκηρύξεως ως στερούμενοι βαθμολογικού ενδιαφέροντος, καθώς από τον β’ όμιλο είχε ήδη προαχθεί η ομάδα της Αξιούπολης.

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσωπεί τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]