Πολιτική

Το ΤΕΘΑ δείχνει τον τρόπο παραχώρησης έκτασης του στρατοπέδου Καμπάνη στον δήμο

Η παραχώρηση έκτασης δίπλα στο στρατόπεδο Καμπάνη, με τις άλλοτε εκεί αποθήκες πυρομαχικών, στον δήμο Κιλκίς, για κάλυψη αναγκών στέγης αρκετών νομικών προσώπων και φορέων, είναι πλέον εφικτή, και το ταμείο εθνικής αμύνης (ΤΕΘΑ) δείχνει τον τρόπο.

Αυτό προκύπτει από αλληλογραφία του πολιτευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δημοτικού συμβούλου Κιλκίς Νίκου Τατίδη, εκ νέου υποψηφίου με τον συνδυασμό «Δήμος ΑΞΙΩΝ» του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη με το υπουργείο εθνικής αμύνης και το εν λόγω ταμείο.

Ευθύς μόλις έλαβε την απάντηση στα σχετικά έγγραφα ερωτήματά του, ο κ.Τατίδης δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος τα εξής:

«Κατά το έθιμο αυτές τις Άγιες Ημέρες κάνουμε δώρα. Ένα καλό δώρο, λοιπόν, στον επόμενο δήμαρχο του δήμου μας, είναι η απόφαση, που μου έστειλαν από το ΤΕΘΑ (Ταμείο Εθνικής Άμυνας) για τον τρόπο παραχώρησης της έκτασης μεταξύ του στρατοπέδου Καμπάνη και των σφαγείων στο Κιλκίς. Τώρα υπάρχει οικόπεδο είτε για δικαστικό μέγαρο είτε για σχολείο».

Ειδικότερα, στην απάντηση του ΤΕΘΑ/ΥΕΘΑ προς τον κ.Τατίδη αναφέρονται τα εξής:

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]