Αθλητισμός

Νικηφόρο πέρασμα Αετού Κιλκίς από την Κατερίνη

Με έναν ακόμη “κρίκο” στην… “μακρινάρα αλυσίδα” των νικών της στο πρωτάθλημα β’κατηγορίας Κ.Μακεδονίας συνέχισε την πορεία της η καλαθοσφαιρική ομάδα του Αετού Κιλκίς. Το κιλκισιώτικο συγκρότημα παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης νικώντας εκτός έδρας το αντίστοιχο της ΑΚΕ Πιερίας με 55-46. Χωρίς να “πιάσει” την υψηλή απόδοση προηγούμενων αγώνων ήταν αρκετή για τον Αετό η σταθερότητά του σ εόλη την διάρκεια του αγώνα για να φτάσει στην επικράτηση χωρίς να αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα αλλά και χωρίς να κινδυνεύσει να το χάσει.

Το αξιοσημείωτο και πλέον ελπιδοφόρο είναι οτι αγωνίσθηκε με πέντε παίκτες της ομάδας των εφήβων που αντικατέστησαν κωλυομένους για διαφόρους λόγους συμπαίκτες τους. Και τους αντικατέστησαν με επιτυχία δίνοντας πολλές υποσχέσεις και ελπίδες για το μέλλον.

Τα δεκάλεπτα: 12-17, 9-16 (ημιχρόνιο 21-33)
11-11, 14-11 (τελικό 46-55)

Η σύνθεση (πό το φύλλο αγώνος):
Φιλιππίδης 4,Βαϊτσούδης 9(1τρ.), Ζύμπερι 3(1τρ.), Μπουρουτζάκης 3 (1τρ.), Γκιόκα, Λυρτζής, Μαριοράκης, Μουρζίδης 11, Μαργαριτίδης 7(1τρ.), Τσαλικίδης 2, Βαταμίδης 4, Κόγιας 12(1τρ.).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]