Γενικά

Νίκη της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” στο σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς

Μεγάλη νίκη στις εκλογές του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς πέτυχε η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΓΕΙΩΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΣΥ), που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας 140 ψήφους και 5 έδρες στο διοικητικό συμβούλιο, έναντι των 63 ψήφων και 2 εδρών της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (Α.Κ.Ε.) που πρόσκειται στη ΝΔ.

Στις εκλογές ψήφισαν 209, με 203 έγκυρα ψηφοδέλτια, 4 λευκά και δυο άκυρα.

Παράλληλα, η ΑΣΥ επικράτησε άνετα και στις εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων στην πανελλήνια ομοσπονδία-ΠΟΕΔΗΝ, με 129 ψήφους και 3 έδρες, έναντι των 55 ψήφων και μιας έδρας της ΑΚΕ.

Στην εν λόγω κάλπη ψήφισαν 192 μέλη του σωματείου και βρέθηκαν 184 έγκυρα, 6 λευκά και 2 άκυρα ψηφοδέλτια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

 

Συγχαρητήριο μήνυμα της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-Π/Σ

Με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών, η ΝΕ Κιλκίς – Παιονίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π/Σ εξέδωσε την ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση:

“Η νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π/Σ Κιλκίς -Παιονίας συγχαίρει το ψηφοδέλτιο της “Αγωνιστικής Συνεργασίας”, για την συντριπτική επικράτηση του στις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβούλιου, στο σωματείο των εργαζομένων υγειονομικών του νοσοκομείου Κιλκίς!

Συγχαίρουμε όλα τα μέλη της Αγωνιστικής Συνεργασίας καθώς επίσης και τα μέλη που εξελέγησαν ως αντιπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ.

Χαιρετίζουμε και στεκόμαστε αρωγοί, στους δίκαιους αγώνες όλων των εργαζομένων υγειονομικών μας, που δίνουν καθημερινά και κάτω από αντίξοες συνθήκες, με αυταπάρνηση και αυτοθυσία τη μάχη για να κρατήσουν όρθιο ότι απέμεινε από το Εθνικό Σύστημα Υγείας!

Η υγεία δεν είναι εμπόρευμα, είναι θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό και αποτελεί αξίωμα για τη συνέχιση μιας κοινωνίας!! Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας!”

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Και οι συμμαθητές παρόντες

Εκτός από θεσμικούς, πολιτιστικούς και θεσμικούς παράγοντες στην ημερίδα το παρόν στην παρουσίαση του μεταπτυχιακού για την τουριστική ανάπτυξη της […]