Αθλητισμός

«Κέρδισε» τις εντυπώσεις στην Γερμανία η Νίκη Ποζίδου του «Κinesis»

Σε επαγγελματικούς αγώνες κικ μπόξιν στην Γερμανία συμμετέσχε η αθλήτρια του γυμναστηρίου «Κίνησις» («Κinesis») του Κιλκίς Νίκη Ποζίδου.
Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 11.10.14 στην πόλη Ροστόκ, στην εκδήλωση «Rosteker Fight Night» με διοργανωτή των Χρίστιαν Μπουρκλ.
Η αθλήτρια, την οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει ήταν η Γιούλια Μπύτνερ, μία πολύ έμπειρη αθλήτρια με πολλές συμμετοχές σε αγώνες και πολλές διακρίσεις στην Γερμανία.
Ο αγώνας διεξήχθη σε τρεις γύρους των τριών λεπτών, με όρους Κ1 που θεωρείται το πιο «σκληρό» και όμορφο στυλ κικ μπόξιν.
Η Νίκη Ποζίδου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αλλά ηττήθηκε στα σημεία ύστερα από μία συναρπαστική αναμέτρηση.
Πάντως, αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες, συμμετέχοντας σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.
Της έγινε πρόταση να αγωνισθεί εκ νέου στην Γερμανία σε μία επαγγελματική βραδιά καθώς θεωρείται από τους Γερμανούς ως ένα από τα μεγάλα ανερχόμενα ταλέντα.
Συζητείται και ένα επαγγελματικό συμβόλαιο γιά αγώνες στο εξωτερικό.
Κοντά της πάντα είναι και ο προπονητής της Κώστας Χασίδης, που την συνοδεύει σε όλους τους αγώνες της.
Ηδη ξεκίνησαν προετοιμασία γιά τον επόμενο αγώνα της στο Κιλκίς, στις 30 Νοεμβρίου ώστε να είναι έτοιμοι γιά την Γερμανία από το νέο έτος.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα