Αθλητισμός

Νίκη ΚΟΥΠΑ Κιλκίς επί της Καστοριάς με… «άρωμα» παραμονής!

Σπουδαία νίκη με… «άρωμα» παραμονής στην γ΄ εθνική κατηγορία σημείωσε η «νεοφώτιστη» σ’ αυτήν καλαθοσφαιρική ομάδα της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς, υπερισχύοντας πανηγυρικώς της αντίστοιχης του ΑΣ Καστοριάς με 85-64.

Ο αγώνας «κύλησε» αμφίρροπος στο πρώτο ημιχρόνιο, με τα δύο συγκροτήματα να είτε να «συμβαδίζουν πόντο-πόντο» είτε να εναλλάσσονται στο προβάδισμα με διαφορά όχι μεγαλύτερη των τριών πόντων. Η λήξη βρήκε το κιλκισιώτικο να προηγείται με το επισφαλές 42-39.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η «πλάστιγγα» άρχισε να «γέρνει» προς την πλευρά της ΚΟΥΠΑ, καθώς «ανέβασε» αισθητά την απόδοσή της τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Η νίκη προσέλαβε διαστάσεις θριάμβου μετά την «έκρηξη» του τελευταίου δεκαλέπτου, κατά το οποίο η ΚΟΥΠΑ κυριάρχησε ολοκληρωτικώς και δεν άφησε στον ΑΣ Καστοριάς το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης.

Πέρα από το αγωνιστικό, από την επιτυχία αυτή η ομάδα του Κιλκίς αποκόμισε κέρδος και στον τομέα της ψυχολογίας, αφού νίκες σαν αυτήν την φέρνουν πιό κοντά στην επίτευξη του αντικειμενικού σκοπού της παραμονής.

Τα δεκάλεπτα:
21-21, 21-18 (ημιχρόνιο 42-39)
25-17, 18-8 (τελικό 85-64)

Η σύνθεση:
Σ. Παπαδόπουλος 16 (4 τρ.), Πιπερτζής 14 (2 τρ.), Ημερίδης 18 (2 τρ.), Γ. Θεοδωράκος 15 (3 τρ.), Ακριτίδης 20, Φιλιππίδης, Μιροσάβιτς, Σιδηρόπουλος 2, Κολεσιώτης, Ποζίδης, Ν. Παπαδόπουλος.

*Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Κυριακή 4.12.22, 17.00, ΓΑΣ Μελίκης Ημαθίας – ΚΟΥΠΑ Κιλκίς

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ήταν που ήταν ράθυμο το κλίμα στα κομματικά επιτελεία ωρισμένων κομμάτων αναφορικά με την δραστηριοποίηση τους εν όψει των προσεχών […]

Γ.Γεωργαντάς από το Κιλελέρ: Τιμούμε τους αγώνες των αγροτών μας και παλεύουμε για το σήμερα και το αύριο του πρωτογενούς τομέα

113 χρόνια μετά την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς βρέθηκε στο Κιλελέρ προκειμένου […]