Αθλητισμός

Σημαντική νίκη στην Αλεξάνδρεια των κορασίδων του Αίαντα

Την αποφασιστικότητά του να διαδραματίσει για τρίτη συνεχή χρονιά πρωταγωνιστικό ρόλο στο πετοσφαιρικό πρωτάθλημα ΚΔ Μακεδονίας κορασίδων έδειξε ο Αίας Κιλκίς στην Αλεξάνδρεια.

Μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα κορασίδων του Αίαντα απέναντι στην Αλεξάνδρεια με 3-1 σετ αποκτώντας πλεονέκτημα για την πορεία του πρωταθλήματος.

Παρά την απουσία βασικών αθλητριών η ομάδα του Αίαντα επέδειξε αγωνιστικότητα και πάθος, προηγήθηκε με 0-1 σετ.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες κονταροχτυπήθηκαν σε ένα πραγματικό ντέρμπι με τελικό σκορ το εντυπωσιακό 35-33 υπέρ της Αλεξάνδρειας.

Ο ΑΙΑΣ Κιλκίς πήρε δίκαια τα δύο επόμενα σετ, κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αίαντα συνεχίζει την πορεία της διατηρώντας το απόλυτο στην βαθμολογία της με 9 βαθμούς σε 3 αγώνες.

Στόχος του συλλόγου είναι να πρωταγωνιστήσει και σε αυτό το πρωτάθλημα ενώ ταυτόχρονα οι αθλήτριες να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και να εξελιχθούν ώστε να στελεχώσουν στο μέλλον την γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ εθνική κατηγορία.

Τα σετ: 15-25 (22′), 35-33 (37′), 17-25 (27′), 21-25 (25′).

Η σύνθεση: Λαμπριανίδου Κ., Κώστογλου Σ., Κώστογλου Στ., Ποπονίδου Χ., Καναρίδου Ν., Εμμανουηλίδου Κ., Βαμβάκα Ειρ., Γεωργιάδου Δόμνα, Μαρουλάσοβα Μ.
Σολκίδης Άγγελος (c)

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα