Νίκη για τον Εύαθλο/Μακεδόνες Πολυκάστρου επί του Ζαφειράκη Νάουσας

Αθλητισμός /

Πρωταθλητής… κατά το ήμισυ ή αλλιώς «πρωταθλητής Χειμώνα» α’ κατηγορίας Κ.Μακεδονίας ανεδείχθη ο Εύαθλος/Μακεδόνες.
Η καλαθοσφαιρική ομάδα του Πολυκάστρου ολοκλήρωσε «αλώβητη» την προσπάθειά της στον α’ γύρο, με ένδεκα νίκες επί ισαρίθμν αγώνων, καταβάλοντας στην εντός έδρας αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας την αντίστοιχη του Ζαφειράκη Νάουσας με 77-41.
Εν όψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου το πολυκαστρινό συγκρότημα έδειξε και πάλι, ότι… δεν αρκείται στις ευχές, αλλά φροντίζει και να δημιουργεί προϋποθέσεις γιά… καλύτερες ημέρες.
Και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, αυτό το κράμα πολύπειρων παικτών, που έχουν… «φάει με το κουτάλι» το καλαθόσφαιρο τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο, με ταλαντούχους, φερέλπιδες και πολλά υποσχόμενους νέους έχει και μέλλον και προοπτικές, που εγγυώνται τουλάχιστον μία σταθερή παρουσία στο «προσκήνιο» του καλαθοσφαίρου της Κ.Μακεδονίας καθώς και δυνατότητες επιδίωξης ενός …«κάτι παραπάνω» σε περισσότερο εύθετο χρόνο ή οικονομικώς ευνοϊκότερη συγκυρία.

Τα δεκάλεπτα:

18-11, 27-11 (ημιχρόνιο 45-22)
15-6, 17-13 (τελικό 77-41)
Η σύνθεση:
Πολυχρονίδης, Σιώπκας 5, Ημερίδης 26 (1τρ.), Πούλος 6 (1τρ.), Κούτουλας 9 (1τρ.), Βακιρλής 6, Βαρβούτας 6, Ζεμπεκίδης 2, Μ.Γκαντίδης 14, Κήρυκος 3 (1τρ.), Τάτσης, Καραστογιάννης.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:

Σάββατο 10.1.15, 18.00, Εύαθλος/Μακεδόνες Πολυκάστρου-ΦΟ Αριδαίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Διήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστου Παπαστεργίου

Διήμερη επίσκεψη στο δήμο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει, αύριο Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, […]