Αθλητισμός

Νίκη για τον Εύαθλο/Μακεδόνες Πολυκάστρου επί του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Δεύτερη νίκη επί ισαρίθμων αγώνων και πρώτη εντός έδρας γιά τον Εύαθλο/Μακεδόνες Πολυκάστρου στο καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα α’ κατηγορίας Κ.Μακεδονίας.
Το πολυκαστρινό συγκρότημα επικράτησε του αντιστοίχου του ΓΑΣ Αλεξανδρείας με 73-59, παρουσιάζοντας γιά άλλη μία φορά εντυπωσιακή πληρότητα και αξιόλογη επίθεση και έχοντας σε εκπληκτική ημέρα, με 36 πόντους (τέσσερα «τρίποντα»), τον… «αειθαλή» Μπάμπη Ημερίδη.
Ο αγώνας κρίθηκε… στην αρχή και στο τέλος του, με τον Εύαθλο/Μακεδόνες να έχει τον… πρώτο και τον τελευταίο «λόγο».

Μακεδόνες Πολυκαστρου-ΓΑΣ Αλεξανδρειας

Αυτό «μεταφράζεται» στο «εκρηκτικό» πρώτο δεκάλεπτο, κατά το οποίο δημιούργησε διαφορά 18 πόντων, η οποία στην συνέχεια λειτούργησε σαν «υλικό», που «απορρόφησε» τους «κραδασμούς» από την προσπάθεια των φιλοξενουμένων γιά αναστροφή της κατάστασης, και στο αποδοτικό τελευταίο, όταν χάρη στην εξαιρετική άμυνά του διηύρυνε εκ νέου την διαφορά στους δεκατέσσερις βαθμούς, εκεί που ο ΓΑΣ την είχε μειώσει νωρίτερα στους επτά.
Πάντως και κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χαλαρότητάς της μεταξύ των δύο προαναφερθέντων διαστημάτων, η ομάδα του Πολυκάστρου δεν διέτρεξε ουσιαστικό κίνδυνο εμπλοκής σε «περιπέτεια», καθώς διαχειρίσθηκε με επιτυχία την αντεπίθεση της αλεξανδρινής.

Τα δεκάλεπτα:

31-13, 10-16 (ημιχρόνιο 41-29)
16-21, 16-9 (τελικό 73-59)
Διαιτήτευσαν οι Ελευθεριάδης και Τσοχανταρίδης από την Αξιούπολη.

Η σύνθεση:
Μ.Γκαντίδης 2, Σιώπκας 6, Ημερίδης 36 (4τρ.), Πούλος 4, Τάτσης 2, Πολυχρονίδης 5 (1τρ.), Βαρβούτας 10, Α.Λέφας 2, Βακιρλής 2, Κουλούκης 4, Κυρήκος
– Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Σάββατο 25.10.14, 18.00, ΓΑΣ Βαφύρας-Εύαθλος/Μακεδόνες Πολυκάστρου

Ο Εύαθλος/Μακεδόνες Πολυκάστρου, που νίκησε τον ΓΑΣ Αλεξανδρείας με 73-59
Είχε… αρχή και τέλος!

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα