Αθλητισμός

Νίκη ελπίδας αναζητά σήμερα στις 7 ο ΓΑΣΚ με την ΧΑΝΘ

Νίκη, που θα τους δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την παραμονή στην α1 εθνική κατηγορία το προσεχές Σάββατο 18.4.15 στην Θεσσαλονίκη η «θανή» δηλαδή ο υποβιβασμός στην α2 τον οποίο συνεπάγεται η ήττα ή ακόμη και η ισοπαλία.

Αυτό είναι το δίλημμα του ΓΑΣ Κιλκίς στον αυριανό εντός έδρας δεύτερο κατατακτήριο στο πλαίσιο της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της ανώτερης κατηγορίας του ελληνικού χειροσφαίρου με την ΧΑΝ Θεσσαλονίκης.

Για αυτό και το κύριο βάρος της προετοιμασίας κατά το τελευταίο δεκαήμερο μετά την εκτός έδρας ήττα στον πρώτο αγώνα ερρίφθη κατα προτεραιότητα στον ψυχολογικό τομέα, καθώς ακόμη και στον εν λόγω ατυχή αγώνα η ομάδα του Κιλκίς έδειξε στον αγωνιστικό οτι μπορεί παρά το πρώτο «στραβοπάτημα» να «κυνηγήσει» με πολλές πιθανότητες επίτευξης τον αντικειμενικό σκοπό της παρμονής.

Ο προπονητής Γιάννης Λαζαρίδης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και έως την ώρα σύνταξης του παρόντος δεν υφίστατο κανένα πρόβλημα. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και ηρεμία αλλά όλοι συμφωνούν ότι στην ευόδωση της προσπάθειας για την νίκη που θα την «στείλει» στον τρίτο και τελευταίο κατατακτήριο αγώνα σημαντικό αν όχι καθοριστικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει ο φίλαθλος κόσμος με αθρόα προσέλευση και εκδηλώσεις υποστήριξης που θα της επιτρέψουν να αισθάνεται ότι αγωνίζεται με…οκτώ παίκτες.

Η ένθερμη ηθική υποστήριξη των φίλων του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου κρίνεται απαραίτητη και εκ του ότι ο ΓΑΣΚ δεν «πάει» να διεκδικήσει θεωρητικός το δικαίωμα στην ελπίδα, ήττοι στην τρίτη και «φαρμακερή» αναμέτρηση αλλά έδειξε όπως αναφέρθηκε οτι έχει τις αγωνιστικές δυνατότητες να το επιτύχει.

Ο αγώνας του νέου κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 7 μ.μ.

Το υπόλοιπο το πρόγραμμα:

Α1 Ανδρών (2η αγωνιστική πλέι οφ)
Βύρωνα 18:00, Αναγέννηση Βύρωνα- ΠΑΟΚ (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κυριακούλιας)
Λουτρακίου 18:00, Ποσειδώνας Λουτρακίου- Φίλιππος Βέροιας (Τσάκωνας- Τσάμος, Νικολίτσας)
Δαϊς 18:30, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Ανταλής- Τόλιος, Κορρές)
Νέας Ιωνίας 18:45, ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ- ΑΕΚ (Βήτας- Σκλαβενίτης, Μπεμπέτσος)
ΔΑΚ Κιλκίς 19:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΧΑΝΘ (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)

Περισσότερα
Δείτε ακόμα