Αθλητισμός

Νίκη για τον ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ‘89» επί του Μακεδόνα

Από τους δεκαπέντε παίκτες του οι δώδεκα είναι ηλικιών κάτω των είκοσι, ενώ ο «γηραιότερος»..27! Στον συγκεκριμένο αγώνα δεν πέρασε διάστημα περισσότερο των δύο λεπτών χωρίς αλλαγές παικτών σχημάτων και τακτικής. Η απόδοση της «μηχανής» του δεν «έπιασε» σε κανένα σημείο του αγώνα το «φούλ».

Παρ’ όλα αυτά η χειροσφαιρική ομάδα του ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ‘89» υπερτερούσε σε τέτοιο βαθμό της φιλοξενούμενης του Μακεδόνος Θεσσαλονίκης που ήταν αδύνατον να μην… «σπάσει» τον δείκτη του αποτελέσματος. Έτσι «κατευόδωσε» το 2014 με… επίδοση ιστορίας, καθώς κατενίκησε την αντίπαλη με…51-20 (24-8), καθιστώντας περιττή οποιαδήποτε άλλη αναφορά στον συγκεκριμένο αγώνα.

Αν κάτι αξίζει να μνημονευθεί, είναι το ότι για άλλη μια φορά καταδέιχθηκε ο καλός «δρόμος», στον οποίο «βαδίζει» το εγχείρημα της ανανέωσης του ΑΜΣΠ, ώστε συντόμως να ξαναβρεθεί στα αγωνιστικά επίπεδα εκείνα, που θα τον κατακτήσουν ικανό να διεκδικήσει την επάνοδο στην α2 εθνική κατηγορία.

Η σύνθεση:

Ευαγγελόπουλος (Λασκάκης), Φυτανίδης 1, Θ. Παπαδόπουλος 1, Α. Μαυρόπουλος 5, Α.Τοκατζόγλου 1, Μπαλάσκας 4, Σαββίδης 5, Αναστασιάδης 5, Φαχουρίδης 8, Παζάλης 12, Τσιβιντσέλης 5, Καρβουνίδης 3, Ν. Παπαδόπουλος 1, Τσαγκάρης.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 18.1.15, 16.30, ΑΣ Ν. Ελβετίας Θεσσαλονίκης-ΑΜΣ «Πόντιοι Κιλκίς ‘89»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]