Αθλητισμός

Ο νεώτερος παίκτης στην ιστορία του Κιλκισιακού έγινε στα 14 του ο αμυντικός Παν. Σιδηρόπουλος

Από τον Κιλκισιακό εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο – συγχαρητήριο:

«Ξεχωριστή υπήρξε η στιγμή, κατά την οποία ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Κιλκισιακού Παναγιώτης Σιδηρόπουλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου Κιλκίς στην θέση του Γιώργου Καραμεσούτη, στον αγώνα του Σαββάτου 24.10.20 με την Δόξα Γερακαριού, γιά το πρωτάθλημα α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ.

Γεννηθείς στις 4 Φεβρουαρίου του 2006, ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος, σε ηλικία 14 χρόνων 8 μηνών και 20 ημερών (συνοπτικώς 14 ετών), έγινε ο νεώτερος παίκτης που αγωνίσθηκε με την φανέλλα της ιστορικής ομάδας του Κιλκισιακού.

Για όσους τον γνωρίζουν, η εξέλιξή του δεν ήταν τυχαία. Ο Παναγιώτης γέννημα – θρέμμα Κιλκισιώτης, από την ηλικία των 7 αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής του Κιλκισιακού. Μέσα από την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του στην ομάδα,απέδειξε ότι οι κόποι και οι θυσίες ανταμείβονται.

Το τεχνικό επιτελείο, ο Άγγελος Ζαζόπουλος και ο Κώστας Καζάνας, σε συνεννόηση με τον επί πολλά έτη προπονητή του Παναγιώτη, Αντρέα Ντέμε, αποφάσισε, ότι πλέον ο παίκτης είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στον ρόλο του στην πρώτη ομάδα.

Στόχο και όνειρο του παίκτη αποτελεί να προχωρήσει βήμα – βήμα, από την καθιέρωση στην ομάδα, έως το να ηγηθεί αυτής, να γίνει αρχηγός της και να την οδηγήσει στις μεγαλύτερες κατηγορίες, ώστε να αποτελέσει και ο ίδιος παράδειγμα για τις νεώτερες «φουρνιές» παικτών, που θα αναδεικνύονται από τις «ακαδημίες» του Κιλκισιακού.

Καλή επιτυχία στην σταδιοδρομία σου Παναγιώτη».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα