Αθλητισμός

“Γύρισε σελίδα” ο Κιλκισιακός, νέος πρόεδρος ο Λάζαρος Μεταλλίδης

Με την διενέργεια των αρχαιρεσιών της Κυριακής 17.5.20, “άνοιξε” ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Κιλκισιακού, με τον Γιώργο Παναγιωτίδη να παραδίδει την “σκυτάλη” της προεδρείας στον Λάζαρο Μεταλλίδη.

Ήταν η κατάληξη σειράς επαφών και διεργασιών, που είχαν δρομολογηθεί πριν λίγο καιρό, όταν ο κ. Μεταλλίδης είχε εκδηλώσει “ζωηρό” ενδιαφέρον να αναλάβει τα “ηνία” του ιστορικού συλλόγου του Κιλκίς, παρουσιάζοντας ένα πλαίσιο προτάσεων και ενεργειών γιά ριζική ανασυγκρότησή του. Όπως κατέστη ευθύς εξαρχής σαφές, η νέα διοίκηση δίνει προτεραιότητα στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, στην προώθηση θεμάτων γηπεδικής υποδομής και στην αναδιοργάνωση των τμημάτων ηλικιακών κατηγοριών.

Όσον αφορά στην ομάδα, οι όποιες κινήσεις θα εκδηλωθούν αμέσως μόλις γνωστοποιηθεί η απόφαση της ΕΠΟ γιά το “καθεστώς” της γ΄ εθνικής κατηγορίας.

Σύμφωνα με “πηγή” προσκείμενη στην νέα διοίκηση, αυτή είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε δεδομένα, είτε δηλαδή ισχύσει ο υποβιβασμός του Κιλκισιακού είτε όχι.

Η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος, Λάζαρος Μεταλλίδης

Α αντιπρόεδρος, Δημήτριος Μεταλλίδης

Β αντιπρόεδρος, Ειρήνη Αμανατίδου

Γενικός γραμματέας, Ελευθέριος Παπαδόπουλος

Ταμίας, Μαρία Αμανατίδου

Ειδική γραμματέας, Έλλη Μεταλλίδου

Γενικός αρχηγός, Κωνσταντίνος Μεταλλίδης

Έφορος ποδοσφαίρου (αμειβομένων), Δημήτριος Μπίτας

Έφορος δημοσίων σχέσεων, Αλέξανδρος Αποστολίδης

Έφορος ιματισμού – γηπέδου, Ηλίας Μαυρόπουλος

Μέλος, Αβραάμ Μωυσίδης.

Όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία, επαληθεύτηκαν οιαναφορές προσφάτων δημοσιευμάτων στο δίδυμο Παναγιώτη Ζιάκα και Γιώργου Πελίδη, παλαιμάχων παικτών του Κιλκισιακού, διπλωματούχων προπονητών ποδοσφαίρου και καθηγητών φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.

“Συνεργασίες”
Αμέσως μετά την συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα, ο νέος πρόεδρος του Κιλκισιακού Λάζαρος Μεταλλίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μετά τις εκλογές στο ιστορικό σωματείο του Κιλκισιακού και την ανάληψη της διοικητικής ευθύνης του, αυτό, που έχω να πω, είναι η μαγική λέξη: «Συνεργασίες».

Ποτέ σε ένα σύλλογο δεν υπάρχει πρόοδος, εάν δεν έχει την υποστήριξη του κόσμου, την ενεργό συμμετοχή των φορέων, την συμμετοχή στην διοίκηση ανθρώπων του αθλητισμού, που νοιάζονται, και εάν δεν υπάρχει συνεννόηση και κοινό όραμα όσων συμμετέχουν στην δράση.

Δεν νοείται αντιπαλότητα ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους του ερασιτεχνικού αθλητισμού, οι οποίοι αγωνίζονται να κρατήσουν τα σωματεία τους ενεργά, ώστε να μπορούν να προσφέρουν ο καθένας με τον τρόπο του στην δική του τοπική κοινωνία.

Η τρέχουσα, λοιπόν, εβδομάδα, θα είναι η εβδομάδα γνωριμίας και συζητήσεων με όλους όσους νοιάζονται γιά τον αθλητισμό, με σκοπό την συνεννόηση και την ανταλλαγή απόψεων, ώστε να έχουμε την μέγιστη δυνατή συναίνεση.

“Θα συνεχίσει να υπάρχει”
Στην συνέχεια, την επόμενη εβδομάδα, αφού προσδιορισθούν οι αγωνιστικοί στόχοι, θα προσδιορισθούν τα μέσα και οι εγκαταστάσεις, που είναι απαραίτητες γιά την επίτευξή τους, όπως και το έμψυχο προπονητικό δυναμικό που θα αναλάβει την πραγματοποίησή τους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κιλκισιακός υπάρχει από το 1961 και θα συνεχίσει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμη, εφ’ όσον υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται.

Όπως υπήρχαν και άνθρωποι, που νοιάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια, και τους ευχαριστούμε πολύ γιά την συμμετοχή τους στα κοινά του τόπου μας.

Πιστεύουμε και εμείς να καταφέρουμε, να βάλουμε ένα λιθαράκι σε αυτή την πορεία προς τη διάδοση του αθλητισμού και την αξιοποίηση των ταλέντων.»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]